Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


ILLEGÁLIS MIGRÁNSOKAT SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVET ÁLLÍTOTTAK MEG A RENDŐRÖK

Egy lengyel honosságú gépjárművet ellenőriztek a rendőrök a 62-es számú főúton, az M7-es autópálya lehajtójánál, Székesfehérvár külterületén.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztály által kiadott jelzés alapján a Fejér megyei rendőrök augusztus 1-jén 17 óra körüli időben, a 62-es számú főúton, az M7-es autópálya lehajtójánál, Székesfehérvár külterületén ellenőriztek egy lengyel honosságú kistehergépjárművet. A járműben a 27 éves lengyel illetőségű sofőrön kívül további 27 fő tartózkodott, akik magukat szír állampolgárnak vallották.
 
A jármű utasait - akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni - a rendőrök a gépjármű vezetőjével együtt elfogták és előállításuk folyamatban van a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra.
 
Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A bűncselekmény szervezője vagy irányítója tíz évtől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.
 
Forrás: police.hu
(2022.08.02.)