Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Kábítószert találtak a Trump-ellenes amerikai házelnök férjének vérében

A bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Paul Pelosi szervezetében kábítószereket találtak a rendőrök, miután letartóztatták, mert balesetet okozott Kaliforniában.

Nancy Pelosi az amerikai képviselőház elnökének multimilliomos férjéről kiderült, hogy nem csak alkoholt ivott, amikor autóba ült és balesetet okozott, hanem kábítószert fogyasztott – derül ki a bíróság dokumentumaiból.
 
A jelentések szerint ráadásul Pelosi a letartóztatása során megpróbált átadni a helyszínelő rendőröknek egy rendőrségi udvariassági kártyát, amit rendszerint azért kapnak egyes jó kapcsolatokkal rendelkező személyek, hogy megússzák a kisebb szabálysértéseket.
 
Pelosi a Porsche márkájú autójával okozott balesetet, amikor nekiütközött egy Jeep típusú autónak.
 
A dokumentumok szerint Pelosi állítólag az alkoholos befolyásoltság jeleit mutatta a helyszíni józansági tesztek során, és a rendőrök az alkoholmérgezés objektív jeleit és tüneteit észlelték. A másik sofőr napokkal a baleset után azt mondta az ügyészeknek, hogy később kezdett el fájdalmat érezni a jobb felső karjában, a jobb vállában és a nyakában. Fejfájásra is panaszkodott, és azt mondta, hogy nehéz volt a jobb karjával dolgokat emelni.
 
A feljegyzések szerint továbbá Pelosi a baleset utáni reggelen letette az 5 ezer dolláros óvadékot, és kiszabadult a fogdából. Nancy Pelosi házelnök irodája korábban azt mondta, hogy nem kommentálja az esetet, az egyik szóvivője azonban gyorsan leszögezte, hogy Nancy Pelosi az ország másik felében tartózkodott a baleset idején.
 
Forrás: V4NA
(2022.08.03.)