Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A PESTI KOMMUNISTA PÁRTTITKÁR ÉS A BÉCSI KOMMUNISTA KOLLABORÁNS BÁCSI

Ketten beszéltek.
 
Orbánról természetesen. Mert az ő kényes demokráciafelfogásuknak nem felel meg a negyedszer is kétharmaddal megválasztott miniszterelnök beszéde.
 
Ambivalens érzéseim voltak, míg hallgattam őket. Egyszerűen hihetetlen, hogy a hiteltelenség élő szobrainak műsora lehet, amiben szájukra merik venni Orbánt. Ugyanakkor aggódtam is Németh Péter és Paul Lendvai nyökögő beszélgetése elején.
 
Kezdetben nekem úgy tűnt, Németh Péter standapé a Mélyvíz-be öli magát, mikor Paul Lendvai benyögte, ő nem kerget vágyálmokat Orbán megbuktatásáról.
 
Nem azért, mintha nem kívánná Orbán bukását, mondta a bécsi kommunista kollaboráns Lendvai bácsi, hanem azért mert az erő és képesség nélküliek belföldi alakulata ezt a kívánságát sajnos momentán nem képes teljesíteni.
 
-Várjunk csak, más lesz majd a helyzet- erősködött a vérfagyasztóan buta kommunista (Lovas Pista kutatása szerint volt párttitkár) Németh Péter - ha az ő illetékes elvtársai az EU-s Bizottságból lépéseket tesznek, majd azok ledöntik Orbánt a helyéről.
 
A bécsi Lendvai bácsinak ugyan beszélhetett, ebben a kérdésben nem árultak egy gyékényen, pedig lényegileg egyek ők. Németh Pétert elszakíthatatlan köldökzsinóron keresztül táplálta a Kádár-Aczél diktatúra és Paul Lendvait szintén.
Különbség köztük, hogy Lendvai bevallotta, mind a kemény, mind a puha diktatúra titkosrendőrségi apparátusához kötődött anélkül, hogy erről tudott volna. Tán csak nem lobotómiát hajtottak végre Lendvain a kommunista barátai és mint kasztrált agyú öntudatlan hozta vitte a megfelelő információkat hin und her?
 
Ugyanmár!
 
Feleslegesen hazudozik a bécsi Lendvai bácsi, mert dokumentumok jelentek meg a tevékenységéről, amelyek bizonyítják, hogy a Kádár-Aczél diktatúra önkéntes kollaboránsa volt. Nem ügynöke. Melyik rosszabb?
 
Paul Lendvai, mint olyan, kinek és mennyi kárt okozott, hány életet tört meg, milyen ügyeket árult el, hogyan szolgálta a diktatórikus rezsimet megszépítő propaganda terjesztésével a műsoraiban és egyebütt, nagyjából kiderült. Ezzel a tevékenységével a pártállam kiemelt kedvezményezettje lett.
 
És ez a történelmien buta kommunista, volt párttitkár Németh Péter, ezek után azzal dicsekszik, hogy neki a barátja Paul Lendvai.
 
Isten látja lelkem, úgy unom őket, nem foglalkoznék én velük, mert hitem szerint valamennyien, ha eljön az idő, úgyis az Úr ítélőszéke elé kerülünk.
 
Hanem az arcátlanságot, azt nem tudom megemészteni. Egy kommunista párttitkár kéri számon a demokráciát? Hogy van az, hogy a pártállami propagandistának hirtelen hiányozni kezd a polgári demokrácia?
 
Akkor, Aczél elvtárs alatt nem hiányzott?
 
Nem bebörtönözni vagy agyonütni akarom én ezeket az embereket, hanem rávenni arra, lássák be, tűrhetetlen és tarthatatlan a jelenlétük a közéletben és maguktól tűnjenek el a balfenéken szégyenükben, de valamennyien.
 
Orbánt vádolják a legrosszabb ösztönök kiszolgálásával? Ezek?
 
czyla