Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


ÉBRESZTŐ!

Az ellenzéki oldalon már megint zri van. Vajon ki szervezi?

Szóval emlékezzenek vissza, volt itt a közelmúltban egy országgyűlési választás. Az azt megelőző egy teljes éven keresztül nap mint nap a független, sőt szakértő újságírók és a szűk szemű politológusok és méltányosok pöszögték, raccsolták, hadarták bele az éterbe, hogy a külföldről importált kampányguruk által összeöntött moslékkoalíció megnyeri a választásokat.
 
Garancia erre - mondták - a Jobbik részvétele.
 
Azt terjesztették, meg van mérve, hogy a parlamentben ülő zsidókat listázók és a Duna-parti vascipőkbe köpködők pártjának elnökét, Jakab Pétert, Lipóciától Nemesmedvesig imádják a választók. A reggel délben és éjszaka hazudó Gyurcsányt dettó.
 
Április 3-án délben Dobrev Klára férje kezét fogva, azt jelentette: győzni fogunk, Márki- Zay miniszterelnök lesz.
 
Estére kiderült, nagyon kihúzták a gyufát.
 
A Fidesz úgy megverte őket, mint szódás a lovát.
 
Gyurcsány mindjárt ráhúzta Márki-Zayra a vizes lepedőt, az meg vissza.
 
Egymást már körbegyalázták, most nekirontottak a közvélemény-kutatóknak: hogy lehetett így benézni az eredményt? Szakmai hibákról, elavult, korszerűtlen, hamis, megtévesztő, zavaros, nehezen értelmezhető adatokról szólnak.
 
Hann Endre zokon vette ezt, kikérte maga és a Závecz nevében is, és visszadobta a döglött macskát a moslékkoalíció háza tájára.
 
Micsoda? Amikor megmondtuk, hogy bukást jeleznek a mérések Márki-Zay megrágalmazott minket, hogy Fidesz-bérencek vagyunk. Akik kiszorították a valós információkat a nyilvánosságból, akik diktálni akarták az eredményeket, akik a vágyaikat közölték, azok fogják megújítani a szakmát?
 
Miért érdekes ez számunkra? Ott egye meg a fene őket, marják egymást, kit zavar ez, hiszen Hann is Závecz is a moslékkoalíció szekerét tolta, a mór tette a kötelességét, csak az eredmények meghamisításába nem ment bele, tehát mehet. Útilaput raknak a talpára.
 
Szóval nem őmiattuk, kizárólag a megmalmozott választóik érdekében föl kell tenni a kérdést: hogy nem figyelmeztető jel se az ellenzékre szavazónak, se a Gyurcsány által összeterelt és eluralt pártok bázisának mivé lett az MSZP, a Jobbik, vagy akár a most megunt közvéleménykutató?
 
Mitől nem látják, hogy Gyurcsány régi pártja az MSZP orjára bontva, felzabálva, a maradéka is kifosztva, rombadöntve, régi szövetségese, a Jobbik szétzilálva, felszámolva, lealázva.
 
Ez a két formáció lehetett volna versenytárs, ha a vezetői nem paktáltak volna le a DK-val.
 
2026-ban is lesz választás.
 
A DK hízik, erőszaktól dagad az elnök feje, pofájáról szinte csöpög a zsír.
És hazudik reggel, délben, meg éjszaka.
 
Ébresztő ellenzéki szavazók!
 
czyla