Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13NEM ÉRDEKEL, MIT MONDANAK A NÉMET VÁLASZTÓK

Jelentette ki a németek zöld minisztere tegnap Prágában. Mit is üzent ezzel a kedves, kívül zöld Annaléna Baerbock? Hát hogy levan ... az összes, a felismerhetetlenségig, hülye németje!

Azzal tetézte nevezett, a németek külügyminisztere, ezt a gyomorforgató mondatot, hogy még nem szenvedtek eleget a németek! Még többet kell szenvedniök!
 
Neki aztán mindegy, mit mondanak a német polgárok, az is mindegy, mit akarnak, Annaléna penész zöld szíve Zelenszkijé. Kérjen a komédiás bármit, Annaléna teljesíti. Őtőle aztán minden német éhendögölhet, kihűlhet a fűtés nélküli lakásában, csak Zelenszkíj legyen elégedett. Bármi áron. Így prédikál az evangélikus miniszterasszony, aki ugyan hitetlennek vallja magát, mégis ott eszi a fene az evangélikus gyülekezetben. Miért is? Mert a közösségek megszállottja - mondja. Nemrég, még tüntetett a fegyverkezési verseny ellen, de már tetszik neki, pláne, ha Zelenszkij fegyverkezik.
 
Megjegyzem nem ez az egyetlen ellentmondás a Zöldek politikusa esetében, aki, hangsúlyozzuk, amúgy a német külügyminiszter. (Foroghat a sírjában szegény Konrad Adenauer, aki kancellár és külügyminiszter is volt.)
A Zöld párt azt ígérte, hogy minden tagja minden eurócenttel úgy elszámol, de úgy. Hát Istenem, pont a miniszterüknek, Annalénának nem sikerült ez. Mi az a rongyos 25 000 euró, aminek a bevallásáról megfeledkezett? Mikor leleplezték, azt mondta, tapasztalatlan politikus. Azután könyvet írt, lopott szövegrészekkel tömte meg. Makacs tagadásba menekült, hazudott egy sort, mikor lelepleződött, azzal védték meg a Zöldek, hogy oly ifjú és bohó még Annaléna Baerbock.
 
De tényleg, egy hibája se legyen?
 
czyla