Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


ÜLDÖZÉS NÉLKÜL NINCS LIBERALIZMUS

Csurka egy szent volt
 
Orbánhoz képest.
 
A liberálglobál bandának ez a megállapítása Orbán tusványosi beszéde után kapott lábra, s a futótűz sebessége egy béna kacsa mozgása ahhoz képest, ahogy a gyűlölet stafétabotját adják egymás kezébe.

 
Olvasom, hallom, látom tudományosra maszkírozott ószövetségi intelmeiket, fortyogó fröcskölődő indulataikat, torz érvelésüket, jelenleg Orbán ellen.
 
A liberálglobálba bódult ortodox marxizmus gonosz elvtársai és elvtársnői képtelenek kibújni a bőrükből.
Azt tapasztaljuk, hogy üldözés nélkül képtelenek élni.
Ahogy üldözés nélkül nincs se liberalizmus, se liberálglobalizmus.
 
A központ utasítására a populizmus, antiszemitizmus, idegengyűlölet, nacionalizmus, rasszizmus, náci alapvetés, fasizmus bűvszavaival bélyegzi meg a bosszú népe azt, akinek a szellemi teljesítményét veszélyesnek tartja.
 
Így üldözték Csurka Istvánt is, akit most szentnek mondanak.
 
Orbánhoz képest.
 
Akik a proletárdiktatúrából a munkást, a nincstelen proletárt arccal lefelé dobálták a sírgödrökbe, hirtelen szociálisan érzékenyítő programmal állnak elő.
A korábbi rohamosztagos most a demokrácia szószólója. Pofátlanságánál csak hajthatatlansága vaskosabb.
 
Ugye nem gondolják, hogy újfent előkotort unalomig szajkózott, lejárt szavatosságú, mitikus "szakkifejezéseiket" ma bárki is komolyan veszi?
 
A maguk véres kezű, vezérlő vörös csillagának, Lukácsnak a tanítványa, Heller Ágnes írt 1993-ban a Süddeutsche Zeitungban egy cikket, amelyben kikotyogta: Csurkával az a baj, hogy nem az idegengyűlölet szólamait hangoztatja, hanem programot kínál és társadalomkritikájának túl sok valóságeleme van.
Persze a filozófus elvtársnő nem volt konzekvens, emellett elmondta mindennek Csurkát, mert meg akarta akadályozni, hogy Münchenben, a müncheni Magyar Út Körök vendégeként megtarthassa előadását. Nem volt konzekvens, de Gyurcsányékhoz mérten valamilyen színvonal volt Heller.
 
Most pedig mi van?
 
Feladat van. A külföldi milliárdok miatt, a kormánytól független igazságszolgáltatás számára. Kivizsgálni, és törvény szerint eljárni. Gyurcsány és Gyurcsányné, Gelencsér államférfivel egy gyékényen Cseh Katalin és Donáth Anna, a parizerkirályfival gendersemlegesen, egy cellába is elhelyezhető, Márki-Zay mellé.
 
Milyen megalázó az egész, hogy maguk, a leghuncutabb pici gazemberek, bevetik az azelőtt rettegett vádak sorát, kül -és belföldön, egymás után, Orbán ellen, és....
 
És semmi hatás. Legföljebb röhögés.
 
czyla