Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13FÉSZBUKALKESZEK

 Gyurcsány Ferenc, a fő fészbukalkesz, még az éjszakai mély mámorral küzdve, már kora reggel kezdte a fészbukolást.

Úgy hírlik, este parti volt a rózsadombi villában. A fészbukalkeszek vezető hazai arcai és brüsszeli képviselői jöttek össze.
A Szemlőhegy utcában terjedő hírek szerint erőst kihallatszott a kurjongatás; Mint a mókus fenn a fán, az úttörő oly vidám c. indulóval kezdett Ferenc, ajkáról ki sem fogyott a nóta.
 
Belső infó szerint Péter nem bírt magával, nekirohant a teraszajtónak, belebőgte az éjszakába: a párttal, a néppel egy az utunk.
Ferenc leintette: Állj, várj, előbb ez jön: Mi kommunista ifjak indulunk, bennünk apáink reménye.
Péter újra rázendített: a párttal, a néppel egy az utunk. Megbotlott, seggreesett Katkában, aki órák óta a székek alatt mászkált, négykézláb.
 
–Őrület, kikkel vagyunk körülvéve - dohogott Klára.
 
Ferenc ki-be járkált, újratöltött magának, a vendégeknek nem. Azon görcsölt, mi legyen Péterrel. Már most ejtse, vagy ... Rengeteg egyéb kérdés kínozta az örökös ellenzék, örökös vezérét. Mint Ilyenkor szokta, most is hüvelyk és mutatóujja közé vette nagy heftijét, azt törölgette, olyan horngyulásan. Csak maga elé morogva zsémbeskedett:- Eh ez a Gelgő is csak bajnak van, most is kivonja magát.
 
Karácsony éppen Kata videóját nézte, amint kilovagol a tengerből, nem válaszolt hiába kérdezte a Feri, vajon mire alapozza azt a kijelentését, hogy ő nyeri 2024-ben a választást? Mikor elég, ha bejelenti, hogy támogatja a jelöltünket, mérget vehetünk a bukására.
 
–Kiút keresésben van - tájékoztatta Gyurcsányt Gelencsér, a Momentum Ference.
–Lári-fári, hallgatna inkább Zamecsnik Péterre: ő megmondta, ahol be tetszett jönni, arra lehet kifáradni! Vakkantotta vissza a fő Feri.
 
Éppen kicsinyt komorodott a hangulat, mikor jobb kezében füstgránáttal, antant szíjjal, bal vállán vörös zászlóval megjelent FeGyőr és teli torokból fújta: sej a mi lobogónkat, fényes szellők fújják. Mentelmi jogom, egy lóért!
 
–Lófaszt neked, nem lovat! Mutatott be az utcáról Hadházy.
–Ez meg mit kavar itt? Le van váltva, súgta Olga Klára fülébe, - dobd ki!
 
Rontással tört ránk a zúgó viharnak, ordas had áradata kelt ellenünk, zengte Olga Klárával kánonban, és testi fölényükkel visszaélve kitúrták Fegyőrt. A vendégek közül valaki levizelt az erkélyről.
Így járt Hadházy, mikor a korláton kúszva akarta a transzparensét bejuttatni. A rózsadombi villában ekkor elindult útján az őrület! Még, még még és még, a burzsujnak soha sem elég, ordított fel Karácsony és lefejelte Klárát.
 
Feri fölállt. Most akkor elvégzem a dolgomat mondta, és kiment a klotyóra. Utána leült és megírta a napi posztját:
 
„Most a magam szövegét írom és mondom: eddig tartott, most tovább!
2006 óta innen és onnan is belém vájják körmüket mindenfajta emberek: semmirekellők, középszerűek, képességesek, akarnokok, sértettek, feltörekvő tehetségesek, tehetségtelenek, politikai bűnözők és jószándékú szerencsétlenek.
Megtették. Volt idejük, hogy megöljenek. Akarták, nem sikerült. Eddig tartott.
Ha kellett fizetnem bármiért is, mostanra megfizettem.
Most viszont akkor elvégezzük dolgunkat.
A dolgunk pedig, hogy egyértelmű választ adjunk erre a történelmi, politikai rettenetre, ami Orbán Viktorhoz és a Fidesz nevű bűnszervezethez kötődik.
Ezt vagy mi csináljuk meg, vagy jó ideig senki.
Mi megcsináljuk.
Demokratikus, szabad európai Magyarországot teremtünk. Mindenki jöhet, de senkire nem várunk. Nincs egyrészt-másrészt. Ezt a küzdelmet egy jobb országért a Demokratikus Koalíció vezeti.”
 
 
A történet, és a benne szereplő személyek valósággal való egyezése, csupán a véletlen műve.
 
P.S.:
Aki akár a nap 24 órájában reszel, kalapál, vályogot vet, ás, arra mondják tréfásan, munkaalkoholista. Dolgos, hasznos ember. A fészbukalkoholista ezzel szemben nem csinál semmi érdemlegeset, csak fészbukol. Meló nuku, duma doszt. A fészbukon.