Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Az USA demokrata vezetőihez küldik a déli illegális migránsokat

Az illegális migrációtól legjobban szenvedő államok kormányzói a vezető demokrata politikusok birtokaira küldik a bevándorlókat, ők ugyanis rendre azt állítják, hogy nincs tömeges illegális migráció és minden rendben van a déli határokon.

Naponta százával érkeznek az Egyesült Államokba az illegális bevándorlók – mivel legtöbbször semmilyen papírral nem rendelkeznek, azt sem lehet tudni, hogy kik ők és honnan jöttek. Texas állam hónapok óta szenved attól, hogy a Biden-adminisztráció beengedi a külföldieket az országba. Drasztikusan leromlott a közbiztonság és a kábítószer-kereskedelem is a virágkorát éli. Hogy mennyire nincs ellenőrzés délen, jól mutatja az alábbi videó is, amelyben egy bevándorló elmondja az egyik tévéstábnak, hogy bár illegálisan érkeznek az országba, de mindenki tudja hogy nyitva vannak a határok.
 
Bár az államok rendszeresen felhívják a figyelmet a problémára, Joe Biden elnök és a demokrata vezetők azon az állásponton vannak, hogy nincs semmi probléma a déli államokban és a határokon. Hogy a demokraták a saját bőrükön tapasztalják meg a problémát, Texas republikánus kormányzója két busznyi illegális migránst küldött Kamala Harris alelnök otthonához.
 
Harris ugyanis az egyik tévéműsorban azt mondta, hogy a határok biztonságosak és a környéken élők is biztonságban vannak.
 
De nem csak Texas küld migránsokat a demokratáknak, hanem Florida kormányzója is segít elutazni a bevándorlóknak. Ron DeSantis Martha’s Vineyard környékére küldte a migránsokat, ahol Barack Obama volt elnöknek 15 millió dolláros otthona van és egyébként a demokrata politikusok kedvelt üdülőhelye. A Martha’s Vineyardra szerdán érkezett migránsok elsősorban Venezuelából és Kolumbiából érkeztek.
 
 
50 migráns már komoly krízist okozott Martha’s Vineyardnak, mert nem tudtak mit kezdeni ekkora “tömeggel”.
 
2021 januárja óta Joe Biden elnök és helyettesei szándékosan mintegy 2,5 millió gazdasági bevándorlót engedtek át a déli határon, ami valóságos gazdasági sokkot okozott, mégis ez a lépés azoknak a vezérigazgatóknak és befektetőknek kedvezett, akik Joe Biden megválasztását támogatták.
 
Forrás: v4na.com
 
(2022.09.20.)