Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


MÁRIS MARJÁK EGYMÁST

NEM AKARNAK BEÁLLNI AZ ÁRNYÉKKORMÁNY MÖGÉ

Márki-Zay szerint Dobrev árnyékkormánya megosztja az ellenzéket. A bukott miniszterelnök-jelölt azt ígérte, hogy ki fognak lépni a fényre a tiszták koalíciójával.
„Dobrev Klára árnyékkormány-alakításával a DK az ellenzékiséget szeretné kisajátítani - kérdés, hogy ezt a Fidesz leváltása vagy hatalmon tartása érdekében teszi. Ehhez az alábbi három kérdést kell megválaszolni:
- alkalmas-e egyedül a baloldal, a jobboldali és centrista ellenzékiek nélkül a Fidesz leváltására?
- alkalmas-e egyetlen párt önmagában a Fidesz leváltására?
- alkalmasabb-e egy politikai kormány, mint egy szakértői kormány a Fidesz remélt leváltása után az ország problémáinak megoldására?
Amennyiben a válasz akár csak egyetlen kérdésre is nem, akkor a DK árnyékkormánya az ellenzék megosztásával a centrális erőteret építi újra és a Fideszt tartja hatalmon”- írta Márki-Zay közösségi oldalán.
 
Úgy látszik az amerikai Action for Democracy szervezetnek sem tetszik az árnyékkormány.
 
Donáth Anna, a Momentum volt elnöke szerint : „április 3-án világos üzenetet kaptunk. Nem áll választói többség a jelenlegi ellenzék mellett.
Hogyan várhatnánk, hogy majd beállnak egy olyan ellenzék mögé, ahol a többséget a 2010 előtti letűnt korszakhoz kötődő személyiségek alkotják?”
 
Mi pedig szeptember 19-én ezt írtuk:
 
GYURCSÁNYNÉ D.KLÁRA A KANYARBAN BEMUTATOTT AZ ELLENZÉKNEK
 
Bizonyára sokat hallottak, olvastak a Gyurcsány házaspár és kiváló barátai ígéreteiről. Jelesül, hogy Gy.Ferenc és Gy. Klára társaival programba vette :
2022 április 3-a lesz az a nap, amikor Orbán és az összes szemét, náci, geci, buzi, zsidó, cigány fasiszta fideszes majd azt kutatja, hol menekülhet gyorsabban kifele az országból.
 
A miértre az a magyarázatuk volt, egyrészt összefogtak, másrészt Pulai András megmérte nekik, így lesz, harmadrészt elképzelték, a nép beveszi a milliárdos Gyurcsány csapat bornírt ígéreteit a magyar fizetések és nyugdíjak minimum tízszeresére emeléséről, mindjárt április 4-től, az emblematikus napon, amikortól kezükbe került a kormányrúd.
 
Persze Lukács György filozófiailag megdöbbentő állítása, mely szerint a legrosszabb szocializmus is jobb, mint a legjobb kapitalizmus is, tetszett nekik, gondolták, kicsit átalakítják a gyilkos hajlamú filozófus rettenetesen hülye mondatát a külföldi támogatók szája íze és a maguk buta feje szerint: a legrosszabb globalista program is jobb a legjobb nemzeti programnál.
 
Ezt hirdették.
Ezt követték, így jártak.
Az összefogás megbukott. Gyurcsányék a bukás másnapja óta készülődnek. A fészbukon.
 
Ma a semmitmondás sajtótájékoztatóján Gyurcsányné Dobrev Klára közzétette a DK nevű párt katonáinak névsorát.
Tarararí, tararará: íme az Árnyékkormányom!
 
Az említésre sem érdemesek lennének Gy.Klára és Gy. Ferenc árnyékában.
 
Kedvenc felesége öt hónappal ezelőtti megbuktatásáért, ma Gyurcsány Ferenc elégtételt vett.
 
Gyurcsányné sem maradt adósuk, az összefogás sáros, csúszós talaján topogó, minden megméretést elbukó törpéknek jobb kezének középső ujjával bemutatott.
 
czyla