Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13ÍGY NÉZTÜNK KI, AMIKOR ŐK KORMÁNYOZTAK

GYURCSÁNYNÉ NAPLÓJA

Szombaton férjem, Gyurcsány Ferenc, pártunk elnöke, rózsadombi villánk szalonjában felkért az általa összeállított Árnyékkormányunk miniszterelnökének.
 
Vasárnap a fészbukon bejelentettem, férjem felkérését elfogadtam, majd hétfőn férjem újabb döntésével jelentkezem. Az Árnyékkormány névsorát ígértem.
 
Ugyancsak vasárnap, férjem online összeterelte a korábbi MSZP-ből verbuváltakat, ma már saját családi pártunk tagjait, s közölte velük, mely pozíciót kinek adományozta, hol és mikor kell megjelenniük a reklám videó elkészítése céljából.
 
Szokása szerint csak az utolsó utáni pillanatban hozta a kiszemeltek tudomására döntését, nehogy jól értesültségüket fitogtatva elpletykálják a dolgot, mert egyáltalán nem bízik meg bennük. Meggyőződése, hogy rövid pórázon kell a párt tagjait tartani, nehogy ezek is meg akarják ölni őt.
 
Adódott egy cseppnyi gubanc, mert férjem megfeledkezett Aratóról. Később jutott eszébe, ennek is kéne valamit dobni.
 
Legyen ő a programügyi miniszter javasoltam. Férjem furcsállta, mivel pártunk programját még nem alkotta meg, de végül is jót mulattunk azon, hogy szerencsétlen balfácán Arató milyen boldogan vállalta a megbízatást. A többiek is hálásan köszönték, hogy gondolt rájuk.
 
Hétfőn elkezdtem az online sajtótájékoztatót, de meg kellett szakítanunk. Végül közleményt küldtünk a sajtónak a névsorról. Papíron, ahogy férjem megtervezte, ott voltak mögöttem mind. Csak Vadai különcködött.
 
Kedd estére férjem elintézte, felléptem az Egyenes beszédben. Bár K. Olgának osztotta ki a szóvivőséget, mégis engem küldött be az ATV-be, nehogy már a nyúl vigye a puskát!
 
A közös pártunk neve, melyet férjem talált ki, alapított meg és ma is ő vezeti, mint teljhatalmú elnök: a Demokratikus Koalíció.
 
Férjemnek, a fészbuk géniuszának úgy a magam, mint a magam nevében ezúton is megköszönöm árnyék-miniszter-elnök-NŐVÉ való kinevezésemet.
 
A férjem megígérte, létrehozzuk az európai Magyarországot.
 
czyla