Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13A GYURCSÁNY POSZTOK

ÉN AZÉRT HÁBORGOK, HOGY KLÁRA, A TYÚKANYÓ, MINDEN NAPRA EGY ZÁPTOJÁST GURÍT – PÁRJÁVAL KÖZÖSEN – AZ ORRUNK ALÁ, ÁRNYÉK-KORMÁNYINFÓNAK, ILLETVE GYURCSÁNY POSZTNAK TITULÁLVA. PROPAGANDASAJTÓJUK PEDIG ALÉLTAN A GYÖNYÖRŰSÉGTŐL TÁLALJA HÍRKÉNT ENNEK AZ ERKÖLCS NÉLKÜLI PASASNAK A BŰZÖS NAPI POSZTJÁT, EZT A TÖKÉLETESEN ÉRTELMETLEN BETŰHALMAZT.


A politika organikus valami. Ezért minden politikai alakulatnak és vezető politikusnak vannak gyökerei. S ezeknek a gyökereknek a feltárása nem öncélú tevékenység, hanem életszükséglet.
 
A magyarság megmaradása érdekében nélkülözhetetlen.
 
Magyarországon az 1945 és 1990 között a politikusi pálya iránt érdeklődő fiatal, ha karriert akart csinálni, a nagy előd tanítványa lett.
 
Na de ki volt a nagy előd?
 
A rendszer névadója, Kádár János. Látszólag Aczél csak a második sorban állt, miközben a gyeplő az ő kezében volt. A népnyelv számontartott egy triumvirátust is, amely Kádár Apró Dögei néven szervült a köztudatban.
 
Ezek a véreskezű hóhérok 400 ember akasztásában bűnösök. Ez nem mese, hanem dokumentált tény.
 
Hogy ezek a rongyemberek mit tettek az akasztások után a magyar néppel és egész Magyarországgal, jól tudjuk.
 
Hogy az ő tanítványaik, a rendszerváltásig a kizárólagos hatalmat gyakorlók köre, a külföldi ügynök-kapcsolatokon keresztül hogyan fosztotta csontig az országot, az sem titok. Ciklusonként buktatták meg magukat, de mindig a hatalom irányítói maradtak az SZDSZ-szel a hátukon, pontosan 2010-ig. Akkorra kiderült, csődbe kormányozták az országot. A kormánykerék mögött Gyurcsány állt. A végjátszmában Bajnai sietett a segítségére.
 
Ha a politika organikus valami, márpedig az, akkor Gyurcsányék bukott garnitúrájának a gyökerei kétségkívül a véreskezű hóhéroktól erednek.
 
Apró Antal lánya Apró Piroska s az ő lánya és annak férje Gyurcsány a KISZ, DEMISZ, MSZMP, MSZP, DK, vérbolsi szervezetek illetve pártok nyomvonalán haladva jutott a magyar politikai rendszertől idegen árnyék-kormány megalakításáig, ami amúgy egy sajtó blöff.
 
Nem háborognék, ha mondjuk zártkörű színi előadásokon adnák elő a performanszaikat a híveik előtt. (Aczél György is segédszínész volt.) Ott a sajtó-blöff szemétdombján kukorékolhatna kakasnak öltözve Gyurcsány. Klára pedig sárgában és kékben kotkodácsolhatna, minden tojás után.
Biztosan nagy sikerük lenne.
 
Én azért háborgok, hogy Klára, a tyúkanyó, minden napra egy záptojást gurít - párjával közösen - az orrunk alá, árnyék-kormányinfónak, illetve Gyurcsány posztnak titulálva. Propagandasajtójuk pedig aléltan a gyönyörűségtől tálalja HÍRKÉNT, ennek az erkölcs nélküli pasasnak a bűzös napi posztját, ezt a tökéletesen értelmetlen betűhalmazt.
 
czyla