Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Köszönjük, hogy éves adójuk 1%-át A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak ajánlották fel!
1%"/
DONALD TRUMP 2024-BEN ÚJRA INDUL AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK ELNÖKI TISZTSÉGÉÉRT

CSALÁDVÉDELEM, ENERGIAÁRCSÖKKENTÉS, ADÓCSÖKKENTÉS, VISSZATÉTÉRS A TRUMPI KÜLPOLITIKÁHOZ

Az előző elnök Mar-a-Lago nevű rezidenciáján tartott beszédében azt ígérte, hogy ez a kampány nem róla szól, hanem az amerikai emberekkel közösen zajlik majd, és azokkal a kérdésekkel foglalkozik, amelyek az embereket érintik.
 
Azonnal felveszi a harcot az inflációval – jelentette ki a republikánus politikus. Alacsony adókat ígért, és az országot megbénító túlszabályozás megszüntetését.
 
Donald Trump a családok védelmét is kilátásba helyezte, mert ezek szerinte az amerikai élet középpontját jelentik, valamint a szülők jogának megóvását ígérte.
 
Úgy fogalmazott, hogy befejezi Joe Biden jelenlegi elnök háborúját az amerikai energiatermelés ellen, és intézkedik arról, hogy az energiaárak csökkenjenek.
 
Úgy vélte, most sokkal könnyebb lesz a kampány, mint négy éve, mert most látják, hogy az elmúlt két évben mi romlott el, mit kell visszaállítani. A nemzetközi kapcsolatokban szintén azt képviseli majd, ami első elnöki időszakát jellemezte – fejtette ki.
 
Ismét Amerika lesz az első, minden politikai intézkedésben ez érvényesül majd, Amerika visszatérése most kezdődik – ígérte Donald Trump, miután bejelentette, hogy ismét versenybe száll az elnöki pozícióért.
 
Képen: Donald Trump volt amerikai elnök (Fotó: MTI/EPA/Jose Suarez)
 
(2022.11.16.)