Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13IDEG, ELME

GYURCSÁNY A NEMZETEK FÖLÖTTI GLOBÁLIS MÉLYÁLLAM VALAMIKORI CSINÁLMÁNYA (CSÚFOS BUKÁSA MIATT MA MÁR CÉLTÁBLÁJA IS) ÁRNYÉK-KORMÁNY-SZÉKÉBŐL FELUGRIK A FÉSZBUKRA, ÉS LEKURVÁZZA AZ ELLENZÉK ÖNKORMÁNYZATI EMBEREIT. KORÁBBI SZÖVETSÉGESEIT.

S mindezt miért? Mert felelősségteljesen viselkedtek. Nem sorolom az okokat, mindenki tudja, mostanra bajba kerültünk valamennyien, az önkormányzatok is.
 
Ezt a Kormány is tudja, ezért segít.
 
Az önkormányzatok, köztük minden felelős ellenzéki társulat is elfogadta a kormány segítő kezét. Egy félórás egyeztetés, s már vitte is haza a pénzt, aki, amit kapott, és az ígéretet, hogy a jövőben is kapni fog, hogy biztosítva legyen a működés. Vagy, hogy be legyen fejezve, netán folytatva valami fontos projekt.
 
Mit tettek a felelőtlenek?
Ők inkább szemtelenkedésbe kezdtek. Agresszív üzengetések után, a megegyezés lehetőségét is visszautasították. Egyszerűen nem mentek el a meghívásra, amelynek a tárgya és a célja igénybejelentés, egyeztetés és a pénzek lehívása volt.
 
Akik vették a fáradságot, megkapták amire szükségük volt, akik nem, azok hoppon maradtak.
Jól kiszúrtak nemcsak a saját választópolgáraikkal, de a kerület összes lakójával, intézményeivel.
 
A nemzetek fölötti globális mélyállam valamikori csinálmánya, (ma az alkalmatlansága miatt már céltáblája) a Gyurcsány árnyék-kormány-székéből felugrik a fészbukra és lekurvázza a felelősségteljesen viselkedő önkormányzati embereket.
A korábbi szövetségeseit.
 
Politikai kerítők, kurvák, örömlányok, tisztességtelenek, azon kívül, hogy Júdások. Mondja róluk.
 
Gondolom elsősorban Niedermüller lenne a Júdás, mert ő az egyetlen budapesti DK-s polgi, aki elment az egyeztetésre. Őrá Gyurcsány halmozott haragja zúdul, mert ő speciel DK-s mufti is.
 
A Népszavában ezenközben Lendvai Ildikó feltesz egy költői kérdést: a nemzeti együttműködésnek lesz vége vagy az ellenzéknek?
 
czyla