Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


KENTERBE VERI FERIT A KÉT PETI

 
ÁLLAMFÉRFINAK KÉPZELIK MAGUKAT, PEDIG CSUPÁN KISKALIBERŰ SEGÉDEK A SOROS-FÉLE SZATÓCSBOLTBÓL. ÉS EZEN NINCS AZ A PÉNZ, AMI VÁLTOZTATNA.


Minapi írásomban ideg- elmeorvosért kiáltó megnyilvánulásként értékeltem Gyurcsány fészbukolását. De akkor még nem olvastam se a jobbik nélküli Jakab, se az észnélküli Márki Zayos fészbukos megjelenéseket.
 
Aztán most lőhetem: mert ők ketten együtt, de külön-külön is kenterbe verik a hülyeség-futamban Gyurcsányt. A korlátoltságon kívül, az ostoba, önző, mindig a másikat mocskoló magatartásuk és annak nyilvános bemutatása ellenére csodálkozik el a saját belterjes sajtójuk és közvélemény kutatójuk: miért is utasítják el őket több mint egy évtizede, kitartóan a választópolgárok?
 
Annak ellenére, hogy milliárdokat öl beléjük a nemzetek fölötti globális mélyállam, ügynökein keresztül. Mint az legutóbb napvilágra került.
 
Nem jönnek rá, hogy azért utasítják el őket, mert nincs mondanivalójuk az emberek számára? Soha nem is volt. Egyben verhetetlenek, a hazugságban. Abban aztán reggel, este, éjjel, és minden hullámhosszon túlteljesítenek. Azon kívül a saját parlamenti helyük, s az általa megszerezhető pénz körül forognak. De azt sem saját erőből, hanem mindig idegen seggbe bújva teszik. A háború után az apák a szovjet pufajkával melegített alfélből, a rendszerváltás után a fiúk az amerikai farmerbe bujtatott alfélből nem látszanak ki, csak a talpuk.
 
A minap lettek rongyosra verve, a hárommilliárdjukkal elmehettek a francba, azóta bömbölnek megállás nélkül. Most az egyik pártnélküli Peti új választások kiírását követeli, a másik pártnélküli Peti, a Vásárhelyi, Brüsszel fele menekül, önmagát jelölné jövőre egy tagság és támogatás nélküli párt indulójaként.
 
Államférfinak képzelik magukat, pedig csupán kiskaliberű segédek a Soros-féle szatócsboltból. És ezen nincs az a pénz, ami változtatna.
 
czyla