Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Köszönjük, hogy éves adójuk 1%-át A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak ajánlották fel!
1%"/
KÁBÍTÓSZER, PROSTITUÁLTAK – HUNTER BIDEN KÍNAI KAPCSOLATAI

KÁBÍTÓSZERFÜGGŐ VOLT, RENDSZERESEN SZÓRAKOZTATTA MAGÁT PROSTITUÁLTAKKAL, ÉS A LEGMAGASABB SZINTŰ KÍNAI HÍRSZERZÉSHEZ KÖTŐDŐ ÜZLETEMBEREKKEL ÜZLETELT HUNTER BIDEN, AZ AMERIKAI ELNÖK FIA ABBAN AZ IDŐSZAKBAN, AMIKOR AZ ELNÖK DELAWARE-I HÁZÁBAN ÉLT, AHOL A MÚLT HÉTEN TITKOSÍTOTT AMERIKAI ÁLLAMI DOKUMENTUMOKAT TALÁLT AZ ÜGYÉSZSÉG.


A Breitbart amerikai portál a Hunter Biden laptopjáról kiszivárgott dokumentumok alapján azt állítja, hogy az elnök fia 2017 és 2019 között élt a delaware-i címen, és ebben az időszakban jelentős üzleti kapcsolatokat épített ki a Kínai Kommunista Párt hírszerzésének legmagasabb köreihez tartozó üzletemberekkel.
 
A cikk szerint aggasztó összefüggés fedezhető fel az amerikai elnök delaware-i otthonában talált, az Egyesült Államok titkosított információit tartalmazó dokumentumok és a Biden család kínai üzleteinek sikerei között.
 
Az igazi kémjátszma
 
A Breitbart szerint Joe Biden állami tisztségvállalása már az elejétől fogva segítette családja sikereit. A kínai titkosszolgálatok üzleti köreivel pedig már 2015 végén elkezdődött üzletelni Hunter Biden, amikor az apja alelnöki tisztséget látott el az Obama-adminisztrációban.
 
Hunter Biden ebben az időben kezdett közeledni ahhoz a kínai CEFC energiavállalathoz, amelynek igazgatósága a kínai titkosszolgálatokhoz kötődött. A vállalat egyik vezetőjéről, Patrick Hóról még ő is azt írta, hogy „Kína kémfőnöke”.
 
Kínai drágakő és kínai dollármilliók
 
Később a közeledésből személyes találkozó és üzlet lett. Hunter 2017 elején Miamiban találkozott a CEFC vezetőjével, Je Csian-minggal, akitől első körben kapott egy 80 ezer dollár értékű gyémántot. Az értékes drágakő Hunter Biden e-mailjeinek tanúsága szerint a későbbi válása során a vagyonmegosztás körüli civakodás tárgya is volt, amely szintén erősíti azt az állítást, miszerint értékes ajándékot fogadott el a kínai hírszerzés köreitől.
 
Forrás: hirado.hu
Fotón: Joe Biden és fia, Hunter
(2023.01.19.)