Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A FIDESZ PÁRTJÁN VAGYOK-E?

ITT LEBEG ELŐTTÜNK EGY TALÁLÓS KÉRDÉS: A BUKÁST IS VÁLLALVA MIÉRT IS KÉPVISEL MAGYARORSZÁG ÉS MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR ÉRDEKEIVEL ELLENTÉTES ÉRDEKEKET A MAGYARORSZÁGI ELLENZÉK? MERT EZÉRT FIZETIK ŐKET.


Nem, bátran állítom nem a Fidesz, mint párt vonz, csupán a normális emberek. Ha és amennyiben többségében normális emberek alkotnak egy pártot, természetesen arra szavazok. Mert senki nem várhatja el tőlem, hogy szavazzak arra a magát zöldnek mondó zavart fejű jelöltre és pártjára, aki és ami képes egyrészt környezetvédelmi célból üres lózungokat hirdetni és ugyanakkor támogatni a kőolaj és kerozin üzemű tankok Ukrajnába szállítását, ide a közvetlen szomszédunkba.
 
A szovjet típusú diktatúra által dirigált MSZMP szellemi meg vagyonjogi örökösei tisztességes magyar ember számára 1956. november 4. után erkölcsileg vállalhatatlanok.
 
Hiába csinált új pártot magának Apró Antal unokája a férjével együtt, és játszik most árnyékkormányosdit, ők egy vérből valók, nem lehet közöm hozzájuk, Isten óvja tőlük Magyarország népét!
 
Az SZDSZ korrupcióba süllyedt hajójának árbocán billegő újundokok a Momentum vagy a tagság nélküli Párbeszéd szabótimeáji, csehkatalinjai, mint alternatívák? Ugyan már!
 
A parlamentbe bejutó Jobbik köpönyegforgató nímandjai soha egy percig nem tudtak megtéveszteni. Zazrivecztől Jakabon át egészen Gyöngyösi Mártonig bezárólag pontosan láttam kik ők és merre van szellemi hazájuk, noha sok közeli barátomnak tudott, egyébként értékes ember dőlt be nekik.
 
A Márki-Zay, Hadházy unokatestvérpár Karácsonnyal körítve, lejátszotta magát, le egészen a szikes talajig.
 
Ez van, mondhatnánk pestiesen.
 
Itt lebeg előttünk egy találós kérdés: a bukást is vállalva miért is képvisel Magyarország és minden magyar állampolgár érdekeivel ellentétes érdekeket a magyarországi ellenzék?
 
Mert ezért fizetik őket.
 
Adta meg az egyenes, normális választ Orbán, épp ma reggel a Kossuth rádióban.
 
Itt állok, másként nem tehetek, idézem katolikusként Luther szavait.
Ennél fogva jövőre is a normális, keresztény képviselőkre szavazok.

 
Papolczy Gizella (czyla)