Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A POFÁTLAN SIMOR ANDRÁS

AZT ÁLLÍTJA, MINKET, FRÁNYA MAGYAROKAT CSAK A SAJÁT JÓLÉTÜNK ÉRDEKELT A RENDSZERVÁLTÁS UTÁN! ÉRTIK UGYE, MI MAGYAROK VAGYUNK A HIBÁSAK, AMIÉRT ŐK SZÉTLOPTÁK AZ ORSZÁGOT ÉS BAGÓÉRT IDEGENEK KEZÉRE JÁTSZOTTÁK.


Tudják, ő az MNB volt vezére. Az ő csinoska fiacskája szemtelenkedik durva és értelmetlen módon a kormányinfókon és ő az, aki egészen a héber nyelvű Calcalistig „szaladt" panaszra, mert Netanjahu nemrég alakult kormánya és az Orbán kormány között párhuzamot lát.
 
Nem én találom ki, hanem ő maga mondja el, hogy tulajdonképpen vérig sértett ember, akinek annak idején bankelnöki  fizetését 80 % -kal csökkentették. Nagyon-nagyon haragszik, azt állítja: Orbán vétója miatt nem ülhetett azon melegében, lemondása után az EBRD (Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank) alelnöki székébe, hanem csak 2016-ban foglalhatta azt el. S ezt vajon miért engedte az omnipotens Orbán, arról nem szól a Simor-féle fáma.
 
Összességében a közhelyek pufogtatásán kívül totális zavarba fordul az EBRD alelnök okfejtése, ebben az interjújában, ugyanis Orbánt és rendszerét Francoéhoz, Salazáréhoz hasonlítja. Netanjahuét meg Orbánéhoz!
 
Ezen kívül, látomás gyötri, bár tudja, hogy ez az ellenzék esélytelen megnyerni „a" választást, de ha mégis, azt úgyis elcsalná a rendszer! A simori ultima rátio: Csak Orbán halála ingathatná meg ezt a rendszert.
 
Persze ne legyen illúziónk, Orbán mellett mi magyarok is megkapjuk a magunkét a dúsgazdag bankártól.
 
Azt állítja, minket, fránya magyarokat csak a saját jólétünk érdekelt a rendszerváltás után! Értik ugye, mi magyarok vagyunk a hibásak, amiért ők szétlopták az országot és bagóért idegenek kezére játszották.
 
Ráadásul bennünk, magyarokban nem elég, hogy nincs szolidaritás, önzőek is vagyunk.
Ceterum censeo: az eltelt 30 év alatt ekkora pofátlanságra kevesen vetemedtek.
 
czyla