Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


SOK BÁBA KÖZT

AZ ANTIFÁK ÁLTAL ÖSSZE-VISSZA VERT ÁLDOZAT

HOGY ENGEDJÜK REGGELENTE ÚTNAK AZ ISKOLÁBA GYERMEKEINKET, HA EGYSZER ÚTON ÚTFÉLEN VASCSŐVEL FELSZERELKEZVE KEDÉLYESEN CSAK ANTIFÁKNAK NEVEZETT SZÖRNYSZÜLÖTTEK KÉNYE KEDVÉNEK VANNAK KITÉVE? HOGY ATYAÚRISTEN, VISELHET-E BAKANCSOT, VAGY TEREPSZÍNŰ NADRÁGOT?


Most mindenki szörnyülködik, hogy ez a söpredék betört Magyarországra és hetek óta 10-en 12-en felfegyverkezve rárontanak hátulról egy emberre. Agyonverik, összeverik, vagy csak megverik jó alaposan, azt akit ők kiválasztanak.
 
Néhány dologról azonban szó sem esik.
 
Kérdezem: Hogy engedjük reggelente útnak az iskolába gyermekeinket, unokáinkat, ha egyszer úton útfélen vascsővel felszerelkezve kedélyesen csak antifáknak nevezett szörnyszülöttek kénye kedvének vannak kitéve?
 
Hogy atyaúristen, viselhet-e bakancsot, vagy terepszínű nadrágot? Vagy hátizsákot? Hogyan öltöztessük a gyereket, tetszik-e ez majd az antifáknak? Hátha felingereljük őket?
 
Hát lehet így élni?
 
Nem az lenne a legfontosabb, hogy lekapcsolják a köztünk élő rezidenseiket? Kiderítsék, kik voltak a felbujtók?
Kinek a meghívására érkeztek?
Ki kalauzolta őket?
Hol laktak? Hova vonultak átmenetileg vissza és várnak az újabb alkalomra?
A magyarországi rezidenseik melyik politikai pártot erősítik?
És nem utolsó sorban, ki finanszírozta ennek a söpredéknek az ideutaztatását és az itt tartózkodását?
 
Helyette azt magyarázzák, néha hivatalosnak tűnő szervek, hogy mi motiválhatta a csatornatöltelékeket, meghogy ó milyen borzasztó, nők is voltak közöttük!
 
Hát számít ez, tessék mondani? Nem látjuk, mit művelnek némely nők a parlamentben? A különféle csatornák politikai műsoraiban megjelenő agresszív hisztérikákkal Dunát lehetne rekeszteni.
 
Az ezt a terrorista bandát is mozgató külföldről támogatott hazai szervezet(ek)nek a legfőbb célja a zűrzavar keltésén túl a félelem keltése. Eddig csak tömeget hergeltek, ordítoztak, trágárkodtak, akasztással fenyegettek, most már tettlegességre vetemednek.
 
Addig vizsgálgatják az antifa terroristák indokait cselekvés helyett, míg a tettesek szépen megússzák, a lényeg elsikkad, végül sok bába közt elvész a gyermek. Azzal, hogy kézre kerítik talán a videókon szereplő 12-őt, nincs elintézve a dolog!
 
czyla