Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A HAJTÓVADÁSZAT FOLYTATÓDIK

Újabb két embert azonosított a BRFK nyomozócsoportja a viperás támadások elkövetői közül. A német állampolgárságú férfi és nő ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A fővárosban a 2023. február 11-ét megelőzően elkövetett támadások kapcsán újabb két feltételezett elkövetőt azonosított a Budapesti Rendőr-főkapitányságon ennek a bűncselekménysorozatnak a felderítésére létrehozott nyomozócsoport.
 
A német állampolgárságú 20 éves férfi és 22 éves nő ellen a budapesti nyomozók közösség tagja elleni erőszak miatt körözést adtak ki, és kezdeményezték az európai elfogatóparancs kibocsátását.
 
Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a támadások elkövetői ellen a BRFK hajtóvadászatot indított, melynek eredményeként három külföldi és egy magyar gyanúsítottat az első bűncselekményt követő 48 órán belül elfogtak, majd őrizetbe vettek.
 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2023. február 11-én a II. kerület, Széll Kámán téren történt bántalmazás miatt két, az I. kerület, Ostrom utcán történt bántalmazás miatt egy magyar állampolgárt vett őrizetbe.
 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság üzenete egyértelmű: nem tűrjük, hogy akár ideológiai alapon, akár anélkül emberekre támadjanak a fővárosban. A jogszabályok által lehetővé tett valamennyi eszközt igénybe vesszük, hogy az elkövetőket állampolgárságra, ideológiára, nemre való tekintet nélkül azonosítsuk, és lefolytassuk velük szemben az eljárást.
 
Forrás:police.hu
(2023.02.16.)