Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Szövetségesek vagyunk nem csicskások

Óh, ez a rettenetesen sötét európai vezetés! Hát nem látja, hogy a mostanra már gyakorlatilag  szétbomlott egypólusú világrendben mindenki a helyét keresi? Hát nem látja, hogy nem kizárólag Amerikának a kedvébe  kellene járni,  hanem kiharcolni mindent saját  népei számára, amit lehet? Ahogy lehet!
Szövetségesek vagyunk, nem csicskások!
Aki az orosz nagyhatalmi játékos lapjait látja, miért vak, amikor  a másik játékosnak,  az amerikainak a lapjait kellene elemezni?
Míért érdekelné Bidenéket  a mi fiaink sorsa, amikor Jementől Afganisztánig, gátlástalanul hajtották a halálba saját fiaikat?
15 ezernél több   amerikai katona veszett oda a harctereken, 2 millió veterán az értelmetlen háború okozta  poszttraumás szindrómával nem tud megküzdeni, ezer számra  vetnek  önkezükkel véget mai napig az életüknek.
A 2003-as iraki invázió megmutatta, hogy a demokrácia export több mint bűn, hiba volt.
Miért nem hagynak föl vele?
Hát tényleg olyan hülyék ezek a mostani vezetői Európa országainak, vagy minket Európa polgárait néznek annak, amikor elhiszik, vagy  el akarják hitetni, hogy ha eltörlik az oroszokat a Föld színéről, akkor minden jó lesz?
Először is nem tudják a 17 millió km2 kiterjedésű országot, hamm bekapni. Óriási áldozat árán, amelyet Európa fizet meg,  gazdaságilag meggyengíthetik, szó se róla, de azt   azért tudomásul kellene  venni, hogy az amerikai doktrínának sokkal több ellensége marad még  a világban, mint barátja.
Hiába, hogy most felszólítják az oroszokat a különleges ukrajnai hadművelet berekesztésére, attól még nem akarják az erőszakos amerikai doktrinának alávetni magukat.
Mert lehet Putyint patás ördögnek lefesteni, de mi lesz, ha nem lesz? Belegondoltak már ebbe?Aki az atomháborútól félti a világot, az értelmetlen gyilkolászás befejezését sürgeti és a békét hirdeti, az putyinpincsi lenne?
Én is békét akarok, mert féltem a fiaimat és az unokáimat, én is putyinpincsi lennék?

Menjetek ti a francba!

Papolczy Gizella