Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


MAGYARORSZÁG A BÉKE MELLETT VAN, DE SZÁRAZON KELL TARTANI A PUSKAPORT

ORBÁN VIKTOR A KATONAI VEZETŐK ELŐTT ISMÉT LESZÖGEZTE, HOGY A VESZÉLYEK KORÁBAN MAGYARORSZÁG MEGVÉDÉSE A KORMÁNY LEGFONTOSABB CÉLJA, EZÉRT A HONVÉDSÉG FEJLESZTÉSE A SZANKCIÓK OKOZTA GAZDASÁGI VÁLSÁG ELLENÉRE SEM LASSULHAT.


Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Székesfehérváron a Honvéd Vezérkar Összhaderőnemi Műveleti Vezetési Irányító Központnál tájékozódott a Magyar Honvédség védelmi képességeiről - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
 
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter jelentést tett a kormányfőnek a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program helyzetéről, ahhoz kapcsolódóan a személyi állomány kiképzésének állapotáról, valamint a nyáron elrendelt képesség-fokozás eredményeiről - mondta Havasi Bertalan.
 
Orbán Viktor a katonai vezetők előtt ismét leszögezte: a veszélyek korában Magyarország megvédése a kormány legfontosabb célja, ezért a honvédség és a hadiipar fejlesztése a szankciók okozta európai gazdasági válság ellenére sem lassulhat. Mi, magyarok a béke mellett vagyunk, de szárazon kell tartani a puskaport - mondta.
 
Forrás: mti.hu
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) a székesfehérvári Honvéd Vezérkar Összhaderőnemi Műveleti Vezetési Irányító Központban, ahol tájékozódott a Magyar Honvédség védelmi képességeiről 2023. március 6-án. Mellette Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (j2) és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fisher Zoltán
(2023.03.06.)