Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A JAMES BOND UNIVERZUM

HÁBORÚS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, FIGYELŐ SZEMEK KERESZTTÜZÉBEN, RENGETEG ÉRDEKET ÉS TENGERI FELSÉGTERÜLETET SÉRTVE HAJÓZGATTAK ÉS ROBBANTOTTAK A TENGER MÉLYÉN A NEW YORK TIMES MAI KALANDREGÉNYÉNEK HŐSEI.
A BOND FILMEK FORGATÓKÖNYVÍRÓI VALÓSZÍNŰLEG JOBBAN TISZTELTÉK A NÉZŐKÖZÖNSÉGÜKET, MINT A MAI LIBERÁLIS LAPOK FIRKÁSZAI AZ OLVASÓIKAT.



Most szárnyra bocsátottak egy hírnek tűnő valamit, a német hatóság folyamatban lévő vizsgálódására, valamint amerikai hírszerzési dokumentumokra hivatkozva, ami úgy szól, hogy valószínűleg Ukrajnába vezetnek az Északi Áramlat felrobbantásának szálai. Ha jól tudom, Oroszországot és Németországot a Balti-tenger alatt összekötő gázvezetéket Ukrajna megkerülésével és svéd, finn, dán, lett, lengyel, észt közvetett egyetértéssel építette a Gazprom.
 
Háborús körülmények között, figyelő szemek kereszttüzében, rengeteg érdeket és tengeri felségterületet sértve hajózgattak és robbantottak a tenger mélyén a New York Times mai kalandregényének hősei.
 
Nahát.
 
Ezzel a hírrel beléptünk a James Bond Univerzumba.
 
De még ott sem lenne elképzelhető, hogy hat darab ukrán James Bond, idegen felségterületen vízre száll, és észrevétlenül végrehajt egy olyan akciót, ahogyan az Északi Áramlat felrobbantását elmeséli a New York Times, a CIA hírszerzőire hivatkozva.
 
Habár a James Bond sztorik minden akciója mögött ott állt teljes erejével, elképzelhető valamint el nem képzelhető trükkös technikai és elektronikai eszközeinek arzenáljával és titkosügynök hálózatával az angol és amerikai szolgálat, és kellett hozzá a földönkívüli fizikai és elmebéli tulajdonságú főhős, mégsem ilyen képtelen kalandról szóltak a történetek.
 
Persze a Bond filmek forgatókönyvírói valószínűen jobban tisztelték a nézőközönségüket, mint a mai liberális lapok firkászai az olvasóikat.
 
czyla