Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


PROLIPORNÓ A PARLAMENTBEN

REJTÉLY, MIÉRT NEM INKÁBB A SAJÁT ÜZEMELTETÉSŰ SZÉKESFEHÉRVÁRI SZTRIPTÍZBÁRJUK KÖZÖNSÉGÉT SZÓRAKOZTATJÁK GYURCSÁNYÉK? OTT ÜL KÖZÖTTÜK, A FRAKCIÓJUKBAN AZ INTERNETEN CSAK REISZFŰRERKÉNT EMLEGETETT ORDENÁRÉ PALI, AZ ALTESTI FÉNYKÉPÉSZ. ÍZLÉSTELENSÉGÜK MÁR A VÉDJEGYÜKKÉ VÁLT.


Már oda-vissza ki lett elemezve, be lett mutatva, Ráczné Földi Judit, offsohre lovagina és ízléstelen modorú pártelnöke, amint egymásba gabalyodva kiröhögtetik magukat. Rejtély, miért nem inkább a saját üzemeltetésű székesfehérvári sztriptízbárjuk közönségét szórakoztatják Gyurcsányék? Mert a Blikkből tudható, az is van/volt Ráczné céghálójának érdekeltségében. Mindenki hozzászólt az offshore érintettségéről össze-vissza hazudozó hölgy képviselői belépőjéhez, de vajon mit szól az egészhez Rácz? Ezt a jelenetet még Gyurcsány csapatából is sokan szégyellték, hárítottak is, amíg lehetett: fotóshop az egész, a Fidesz találta ki. Aztán a DK elnöke az ATV stúdiójában elismerte a letagadhatatlant, és egyúttal átkot szórt a momentumosoktól kezdve mindazokra a korábbi csókosokra, akik cserben hagyták a prolipornóban. Így nyer értelmet Lengyel László rémálma: Rettegéssel tölt el, hogy egy reggel arra ébredek: az ellenzék van hatalmon.
 
Ne rettegjen, hallgassa Béndek Pétert! Aki drága Bolgár úrnak igen szabatosan kifejtette: ez az ellenzék tokkal-vonóval oly mértékben alkalmatlan, kontraszelektált, sőt káros a közéletben a jelenléte, hogy kizárható bármelyikük kormány közelébe kerülése is. Választást ezek nem nyernek, soha. Kontraszelektált ez az ellenzék, nem szól senkihez. Nem beszél semmiről. Csak mereszti mindegyik a hátsóját sok pénzért a parlamentben, illetve a 2019-ben önkormányzati pozícióba kerültek még ennél is rosszabbak, mert gyakorlatban be is bizonyítják a korruptságukat és a tespedtségüket. Ízléstelenségük már a védjegyükké vált. Önmagukat szórakoztatják, és ezzel dicsekednek is. Ott ül közöttük, a frakciójukban az interneten csak „Reiszfűrerként" emlegetett ordenáré pali, az altesti fényképész. És most ehhez még hozzájön ez a prolipornó. Hát nem könnyű szegény Lengyel Lászlónak a sorsa.
 
czyla