Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Soros György ügyésze akarja letartóztatni Trumpot

Manhattan kerületi ügyésze, aki nemrég kijelentette, hogy le akarja tartóztatni Donald Trump volt amerikai elnököt, a kampánya során egy millió dollárt kapott az oligarchától.

Alvin Bragget 2021 novemberében választották meg a baloldali milliárdos, Soros György támogatásával, aki 1 millió dollárt adott a Color of Change PAC-nak, amely Bragg megválasztására költötte az összeget. A Color of Change PAC egyébként egy baloldali csoport, amely magát az Egyesült Államok legnagyobb online faji igazságossági szervezetének nevezi.
 
Nemrég a volt amerikai elnök bejelentette, hogy Bragg irodájából származó kiszivárogtatott információkból egyértelműen kiderül, hogy kedden letartóztatják. “Ezúttal egy rendkívül korrupt és politikailag befolyásolható manhattani kerületi ügyész hivatalából kerültek elő olyan adatok, ami alapján bármilyen bűncselekmény bizonyítása nélkül le akarják tartóztatni a Republikánus párt elnökjelöltjét” – állt a Trump hivatala által kiadott közleményben. Az információk szerint azért akarják letartóztatni Trumpot, mert állítólag 130 ezer dollárnyi kampánypénzzel fizette le Stormy Daniels pornósztárt a 2016-os elnökválasztási kampány során.
 
A Soros-pénzelte kerületi ügyészt egyébként megválasztása óta sok kritika érte, mivel sokan úgy látják, hogy puhány a bűnözőkkel szemben. Átfogó változtatásaival Bragg arra ösztönözte az ügyészeket, hogy ne emeljenek vádat fegyveres rablás esetén, helyette pedig a gyanúsítottakat csak lopással vádolják. A büntetés így legfeljebb egy év börtön lehet egy ilyen bűncselekményt követően.
 
Forrás: V4NA
(2023.03.20.)