Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


McGregor Ukrajna halálos hibáiról beszélt

A Pentagon volt tanácsadója, Douglas McGregor ezredes azt mondta, hogy Ukrajna túl sok hibát követ el, és ezzel halálra ítéli magát.

Szerinte az ukrán fegyveres erők kritikus helyzetben vannak, és nem lesznek képesek sokáig kitartani. McGregor hozzátette, hogy a fő kérdés, amelyen Joe Biden elnöknek most gondolkodnia kell, az az, hogyan lehet kikerülni az ukrán válságból. Hangsúlyozta, hogy a konfliktus a Nyugat számára nem a legjobb módon alakul, az amerikai vezető és tanácsadói "tisztában vannak ezzel", de nem akarnak igazat mondani.
 
„Mindenki továbbra is ragaszkodik ahhoz a verzióhoz, hogy Kijev mindent jól csinál, és végül győzni fog. Ez mind ostobaság – mondta.
McGregor megjegyezte, hogy az Egyesült Államok egyetlen módja annak, hogy véget vessen az ukrajnai konfliktusnak, ha felkéri Oroszországot a tárgyalások megkezdésére előfeltételek nélkül. Véleménye szerint azonban a nyugati országok jelenlegi lépéseitől függetlenül mindent elveszítenek, amit ebből a konfliktusból ki akartak hozni.
 
Korábban McGregor azt mondta, hogy az Egyesült Államok szándékosan provokál konfrontációt Oroszországgal, tudván, hogy nem fog háborút indítani az Orosz Föderációval
 
Forrás: V4NA
(2023.03.26.
)