Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Trump: huszonnégy óra alatt véget vetnék a háborúnak

Az orosz–ukrán háborúnak 24 óra alatt vetne véget Donald Trump korábbi republikánus elnök, ám tervének részleteit nem árulta el a Fox Newsnak adott interjújában. Szerinte az ellene folytatott vizsgálatok csak segítik a népszerűségét és tagadta, hogy bármi illegálisat is tett volna. Az interjúban elmesélte, hogy Ron DeSantis floridai kormányzó megtörve könyörgött neki, hogy támogassa őt a kampányában.

„Ha a háború nem oldódik meg a 2024-es elnökválasztás végére, amire van esély, sőt arra is, hogy a harmadik világháborúba keveredünk az idióta (washingtoni) vezetés miatt, mert nem tudják, hogy mit csináljanak; akkor én egy nap alatt meg fogom oldani a helyzetet Zelenszkijjel és Putyinnal közösen” – fogalmazott Donald Trump korábbi elnök a Fox Newsnak adott minapi interjújában az orosz–ukrán háború lezárását illetően.
 
Az egykori elnök hozzátette: ez egy roppant egyszerű tárgyalás és békekötés lenne, de nem árulhatom most el, mert akkor nem tudnám használni és nem működne.
 
Elmondta továbbá, hogy ő ugyan csak szűk két év múlva kerülhet újra döntési pozícióba, de addig „a háború megállítása mellett” áll ki, mert különben Ukrajnából „semmi sem marad”.
 
Forrás: V4NA, magyarnemzet.hu
(2023.03.28.)