Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Magyarország a migránskérdésben példát mutatott egész Európának

Varga Judit: hogyan értékelik az elmúlt 8 évet bevándorlás szempontjából Németországban? Röviden fogalmazhatunk úgy is, hogy ma már nem mondanák, hogy Willkommen!

 
A legfrissebb, reprezentatív felmérések szerint a németek 59%-a szerint nem lehetséges még több menedékkérő befogadása. Mindeközben 57% tart attól, hogy ismét emelkedni fog a nem-európai menekültek száma – írta Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán.
 
„A megkérdezettek több mint fele hátrányokat társít a bevándorláshoz, és csak 23% hisz abban, hogy a jelenleg Németországba érkező menekültek hozzájárulnak majd a munkaerőpiaci helyzet enyhüléséhez.
 
A németek 86%-a támogatna egy bevándorlási törvényt, de sajnos csak 10 százalékuk hisz abban, hogy a kormányzó balliberális koalíció az ország érdekében komolyabb szabályozást vezetne be.
 
Ezzel szemben a magyar kormány hallgatott a magyar emberekre, akik nagyon egyenesen kimondták, hogy ők szeretnék eldönteni, hogy kivel éljenek együtt a saját hazájukban.
 
2015 óta Magyarország képes volt átfogó és hatékony védekezést kiépíteni, mellyel példát mutatott egész Európának. Fizikai és jogi határzárat húztunk, a bevándorlási szabályok megvédéséért ölre mentünk Brüsszellel is, nemrég pedig határvadász ezredet állítottunk fel, hogy garantáljuk a magyar emberek biztonságát.”
 
Forrás: hirado.hu
(2023.03.29.)