Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Kövessük az USA-t? Baba-transzkorú férfi lopott pelenkát a napköziből

A New York állambéli Monroe megye seriff hivatala bejelentette, hogy február végén letartóztatták a 65 éves Daniel Seelert, nem sokkal azután, hogy betört egy oktatási- és gyermekgondozási központba.

A központ igazgatója elmondta a tisztviselőknek, hogy az incidensek akkor kezdődtek, amikor az egyik alkalmazott 120 dollárt és egy cédulát talált, amit a feltételezéseik szerint Seeler írt. A fecnin több kérdést is feltett a fetisiszta, többek között azt, hogy az intézményben vannak-e felnőtt pelenkák, illetve hogy a központ munkatársai hajlandók lennének-e vele játszani. A következő héten a dolgozók 200 dollárt és egy hasonló cédulát találtak, majd az igazgató is talált pénzt és egy újabb cédulát a központban, és észrevette, hogy valaki átkutatta a pelenka tárolót. Az igazgató elmondta, hogy a cetlin nadrágok, cipők, melltartók és egyéb ruhák méreteit olvasta, és írója jelezte, hogy szeret kislányként játszani, és azt preferálja, ha ilyenkor Baby Daniellenek nevezik a vele foglalkozó gondozók.
 
Az első eset után az igazgató térfigyelő kamerát szereltetett fel, és értesítette a bűnüldöző szerveket, nem sokkal később pedig gyanús dolgokra lettek figyelmesek a videófelvételeken.
 
A videón Seeler pelenkákkal játszik, és összerakja őket, hogy nagyobb pelenkákat készíthessen, amiket felvesz. A jelentés szerint a férfi bement a fürdőszobába, lehúzta a nadrágját, felvette a pelenkát, majd ráhúzta a nadrágját és kirohant az épületből. Később azt is észrevették a gondozók, hogy valaki megitta az egyik üveg tápszer felét, használt egy melltartót és ellopott három pelenkát.
 
Seeler beismerte, hogy betört az intézmény bölcsődeként működő részébe. Ezért betörés és kis értékű lopás gyanúja miatt vádat emelt ellene a rendőrség.
 
Tony D’Agostino, a bölcsőde tulajdonosa elmondta, hogy “Seeler nem volt ismert a személyzet tagjai között. Az intézmény együttműködik a nyomozásban, és a gyermekek biztonságára összpontosít. Emellett pedig a központ változtatásokat hajtott végre az intézményen, a biztonság növelése érdekében”
 
A pelenkatolvaj a rendőrség jelentése és az elmondottak alapján egy olyan fetisiszta, aki az ABDL azaz Adult Baby Diaper Lover csoporthoz tartozik, vagyis azt élvezi, hogyha pelenkázzák és kisbabaként kezelik.
 
Az ilyen fétisekre az internet tanulsága szerint egy teljes iparág épült, számos könyv íródott a témában, amely képregényes formátumban mutatja be, hogy miként változik át egy meleg pár egyik tagja fiatal férfiből babává.
 
A könyveknek már a borítóján is kisbabaként ábrázolják a felnőtt pár egyik tagját.
 
Sokan egyébként fizetnek azért, hogy néhány órára csecsemőként kezeljék őket.
 
Nagy-Britanniában létezik is egy ilyen “csecsemő bordélyház”. Ide befizethetik magukat a felnőttek, akik szeretnek úgy tenni, mintha kisbabák lennének. A Nursery Thymes ügyfelei nagyjából 350 fontot fizetnek a 12 órás ott tartózkodásukért, amikor is egy éjszakát eltölthetnek túlméretezett kiságyakban. Az ügyfeleknek 75 fontot kell fizetniük óránként, hogy játszhassanak a játékokkal, szundikálhassanak a felnőtt méretű kiságyakban és pelenkába öltözhessenek. A pelenkázásért, amely akár piszkos is lehet, 25 font többletdíjat kell fizetni. A “felnőtt babák” puha játékokkal és színes építőkockákkal játszhatnak, vagy pelenkában ülve tévézhetnek, illetve speciális méretű etetőszékekben ehetnek.

Forrás: V4NA
(2023.03.29.)