Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Migránsügyben egyre többen kezdték el alkalmazni a magyar receptet

A magyaroknak nem igaza van, hanem igaza lesz! Ez a mondat számtalanszor bizonyosságot nyert az elmúlt években. 2015-ben fekete bárányként tekintettek ránk, magyarokra, amiért nemet mondtunk az illegális migrációra és kerítéssel erősítettük meg a saját határainkat és Európáét is – írta közösségi oldalán a kormányszóvivő.

Szentkirályi Alexandra leírta, hogy
„a határőrizeti feladatok eddig 650 milliárd forintba kerültek.

Az azóta eltelt idő alatt azonban egyre többen kezdték el alkalmazni a magyar “receptet” vagyis egyre többen akarnak gátat szabni az illegális migrációnak különböző eszközökkel.
Lássunk négy okot, ami alátámasztja ezt az állítást!
1.Szaporodó kerítések: Görögország, Bulgária, Szlovénia is épített kerítést, bár a pontosság kedvéért jegyezzük meg, hogy a jelenlegi  – előtte ellenzékben lévő – szlovén kormány azóta megkezdte elbontását. Szintén a határzár mellett döntöttek a britek és franciák is Calais-nál.
2.Fizetési igények: Magyarország hosszú évek óta követeli, hogy mivel hazánk egyben a külső határokat is védi, az Unió járuljon hozzá a kiadásokhoz.  Ugyan az Európai Bizottság kerítésre továbbra sem ad pénzt, egyre több olyan politikus van, aki mégis ezt szorgalmazza. Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke és frakcióvezetője azt mondta, hogy a Bizottságnak fel kell adnia az elhatározását, hogy nem fedezi a védekezésnek ezt a formáját. Véleményéhez már Charles Michel, az Európai Tanács elnöke is csatlakozott.
3.Alternatív megoldások: A brit kormány Ruandába akarja telepíteni mindazokat, akik a brit határt illegálisan átlépve érkeznek Angliába.
4.Szigorúbb szabályok: Az olaszok a jövőben az emberkereskedők ellen nemzetközi körözést adnak ki, 30 évig terjedő börtönbüntetéssel sújtják őket. A migránsok kitoloncolását pedig fokozzák.
 
Európát senki sem védi meg helyettünk, reméljük egyre több ország mellénk áll ebben az ügyben!”
 
 
Forrás: hirado.hu
 
(2023.03.30.)