Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Kárpátia Rendezvényház a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Az 1000 fő befogadására alkalmas Kárpátia Rendezvényház, 442 ülőhelyes rendezvényközpont céges és kulturális események mellett teret biztosít sportrendezvények lebonyolítására is.

A sportjátékok: kézilabda, kosárlabda, teremfoci, röplabda, tenisz mellett fogyatékossággal élő társainknak lehetőséget biztosítunk sportolásra. Például csörgőlabda. Részükre kialakított öltözők is vannak. Az alapító okiratban vállalt céljak közé tartozik az esélyegyenlőség megteremtése, elősegítése. Nagyobb koncertek, színházi előadások, találkozók, sőt táncházak megtartására is alkalmas a belső tér.
 
A rendezvényház mellett kisméretű focipálya is kialakításra kerül. A Népfőiskola a kezdetek óta gondot fordított a gyermekek egészségének megőrzésére is, ennek érdekében pedig fontos lépéseket tett a mozgás és csapatsportok támogatására. Évente három kispályás labdarúgó kupát – név szerint Buzánszky, Grosics és Fenyvesi – rendeznek amelyeknek a jövőben ez az új pálya fog kiindulási helyül szolgálni. Mindezzel kapcsolatban a legfőbb céljuk, hogy újabb kupák, sportesemények és versenyek színhelye lehessen ez az új létesítmény.
 
 
Forrás: nepfolakitelek.hu
(2023.05.09.)