Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A STÍLUSTANÁCSADÓ KIAKADT DOBREVEN

Ízléstelen volt a túl sok smink és a harsány színű ruhadarabok Dobreven. Arrogáns, visszatetszést keltő volt a megjelenése Szombathelyen.


Fájdalmas látni, milyen durva hibákat követ el egy mégolyan gazdag, nagypénzű politikus hölgy is, mint amilyen Dobrev Klára. Pedig neki biztosan tellene egy stílustanácsadóra is, hiszen rendszeres jövedelme évi több tíz millió forintra becsülhető.
 
Ebből igazán áldozhatna részben az öltözködését részben a hajviseletét és az egész megjelenését korrigáló tanácsadóra.
 
Különösen kiakasztó volt a stylist számára az a válltöméses vörös zakó, amelyben legutóbb a DK politikai kampány-rendezvényén Gyurcsány árnyékkormányának másodtisztje megjelent. Dobrev Klára testtömege - látványra - a szombathelyi színpadon szinte megduplázódott. Emellett az alacsony homlokára ráfésült, lenyalt stílusú, feketére festett hajból készített frizura, a vastag keményre tetovált szemöldök, az elálló fülek, a robosztus orr alatt vöröslő hatalmas szájából elővillanó, a szokványosnál nagyobb fogsor és az agresszív, rikácsolásba átcsapó hanghordozása, széles mozdulatai, folyamatos szitkolódása, félelmetes, durva figurát kovácsolt belőle.
 
Ha egy tanácsadót foglalkoztatott volna, akkor legalább a látványhoz kapcsolódó hibákat kiküszöbölhette volna.
 
A politikai szereplők megjelenésének segítése a stílustanácsadó véleménye szerint Magyarországon még gyerekcipőben sem jár.
 
Mindenki a saját (rossz) formáját hozza, és ez sajnálatos tény, annak tudatában, hogy senki sem tökéletes.
 
A megjelenéssel és viselkedéssel foglalkozó stílustanácsadó cég képviselője szerint az ebben a munkakörben foglalkoztatott személy feladata az lehetne, hogy a közszereplő meglévő, kirívó alkati hibáit kisebbítse, például a gardrób megválasztásával, ha ez a belbecsen nem is lenne képes javítani.
 
szerk.