Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


SAUL ALINSKY: EMBERRE TÁMADJ, SZEMÉLY SZERINT, MERT AZ EMBER SÉRÜLÉKENY!

Ha az Alinsky módszer alkalmazói úgy döntenek, hogy legközelebb az ovisokat viszik ki trágár táblák alatt tüntetni, Hadházy vajon beveti a saját gyermekeit is?
                   
Látod a hátizsákos csordát, amint tele talppal rugdossa szét az építkezés köré húzott paravánokat és megy neki a rendőrnek, tulajdonképpen válogatás nélkül, tapos le mindent is, ami az útjába esik. Ekkor a rend őre az eszkalálódást elkerülendő, befúj a legerőszakosabban támadók első sorába, akkor jön aztán a haddelhadd!
 
Nézed a banzájt és tudod, hogy az Alinsky módszert alkalmazzák, és pontosan tudod, mire kellett ez nekik. A hátsó sorokban röhögcsélnek a szervező párt politikusai, az előretolt buta, heccelhető suhancok meg törölgetik taknyukat, nyálukat. Némelyiket a szülő anyja áldozta be a balhéba. Megérte? Tudod, miért csinálod? - ráznád fel az őrjöngő hülyét. Téged csak felhasználnak, elhasználnak! Aztán eldobnak. Mint a fekete ruhás nővért, meg a többit.
 
De erre nincs módod, mert az Alinsky recept szerint véghezvitt esemény utáni sajtóőrjöngés már vezényszóra indul. Mondjon le, vallja be, határolódjon el!
 
Ha ez nem jön be, akkor következik a pellengérre állítás, s vele a követelés: fokozzák le, rúgják ki! Majd, menetrendszerűen fészbukolni kezd az összes független objektív Bagarja, (néha kormánykörül sertepertélő is, aki csak ilyenkor a béke barátja, egyébként háborús uszító), hogy azonnal kérjen bocsánatot rendőr a mocskosszájú suhanctól és némberkétől! Szégyenüljön meg a rend őre, személy szerint, amikor törvény szerint jár el! Azután lehet sápítozni, hogy kevesen akarnak rendőrnek vagy mentősnek beállni. Ha az Alinsky módszer alkalmazói úgy döntenek, hogy legközelebb az ovisokat viszik ki az utcára, Hadházy vajon beveti a saját gyermekeit is?
 
czyla