Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Főtáblán a Ferencváros

A Ferencváros bejutott a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörébe: a magyar bajnok a selejtező negyedik fordulójának csütörtöki visszavágóján 3-0-ra nyert a litván Zalgiris Vilnius ellen, így kettős győzelemmel lépett tovább.

A zöld-fehérek Adama Traoré révén már a negyedik percben megszerezték a vezetést, a 42. percben pedig Varga Barnabás büntetőből növelte az előnyt. A fordulást követően, a 48. percben a Litvániában is duplázó Traoré volt megint eredményes, és ezzel beállította a végeredményt. Az első mérkőzést, egy hete 4-0-ra nyerte a magyar csapat.
 
A Ferencváros sorozatban az ötödik idényében lesz érdekelt egy európai kupasorozat főtábláján. A csoportkör sorsolását pénteken 14.30-tól rendezik Monte-Carlóban.
 
A győztes ferencvárosi játékosok, középen Dibusz Dénes kapus, ünnepelnek a labdarúgó Konferencia-liga negyedik selejtezőfordulójának második, Ferencvárosi TC és a litván Zalgiris Vilnius mérkőzése után a Groupama Arénában 2023. augusztus 31-én. A Ferencváros bejutott a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörébe, miután 3-0-ra nyert a litván csapat ellen, így kettős győzelemmel lépett tovább. MTI/Kovács Tamás
Forrás: mti.hu
(2023.09.01.)