Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Hajrá, magyarok! Szoboszlai vezetésével Belgrádban küzd a csoportelsőség megőrzéséért Rossi csapata

Az egész Európa-bajnoki selejtezősorozat legnehezebb mérkőzése vár csütörtökön a magyar labdarúgó-válogatottra, amely a sztárokkal felálló Szerbia vendége lesz. Marco Rossi együttese 20:45-től folytatja az Európa-bajnoki selejtező sorozatát. A jövő évi torna szempontjából sorsdöntő mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport, a Kossuth Rádió, az m4sport.hu és a hirado.hu is.

Marco Rossi együttese 20:45-től Szerbia ellen folytatja az Európa-bajnoki selejtező sorozatát.
A találkozónak különösen nagy tétet ad, hogy a két csapat első és második helyen áll az ötösében: Marco Rossi szövetségi kapitány veretlen együttese jobb gólkülönbségével előzi meg a három összecsapás után ugyancsak hétpontos riválist.
 
Ez egyszersmind azt is jelenti, hogy a győztes nagy lépést tesz a részvétel felé, ugyanis három ponttal meglép legfőbb ellenfelétől, és legalább ilyen távolságban tartja a harmadik helyen álló Montenegrót, amely a nyeretlenül sereghajtó Litvániához látogat. A döntetlennel a magyarok megőriznék éllovas pozíciójukat, ahogy a szerbek is a szintén kijutást jelentő második helyüket, de Montenegró így esélyt kapna, hogy egy pontra megközelítse a két esélyest, amennyiben a papírforma szerint győzni tud Litvániában.
 
Forrás: hirado.hu
(2023.09.07.)