Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Itt tartanak ma a globalisták - Lenintől idézett az Európai Parlamentben a zöldek frakcióvezetője

Már Lenint idézgeti az európai baloldal, a magyar elvtársaik, Dobrev Klárától Donáth Annáig pedig szemrebbenés nélkül tűrik ezt. Ide jutott az Európai Parlament 2023-ra – írta Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője közösségi oldalán.

Vlagyimir Iljics Lenint fogom idézni: ahol akarat van, ott megoldás is van – fogalmazott Philippe Lamberts (fotón), az Európai Parlament képviselője felszólalásakor. A zöldek frakcióvezetője mindeközben mosolygott is.
 
A politikus szavaira Hidvéghi Balázs közösségi oldalán reagált, mint fogalmazott:
 
Philippe Lamberts attól az embertől idézett, akinek eszméi milliók halálát és felfoghatatlan mennyiségű szenvedést okoztak világszerte. Lenint idézni elképesztő érzéketlenség az áldozatok iránt és a kommunizmust megélt közép-európai népek iránt.
A fideszes európai parlamenti képviselő kiemeli: „Itt tart ma az európai baloldal 2023 őszén. Amikor jövőre majd szavazunk az EP-választásokon, akkor arról is döntünk, hogy akarunk-e ilyen embereket, és a magyarországi elvtársait, a baloldali elvtársait az Európai Parlamentbe küldeni vagy nem” – hangsúlyozta a kormánypárti politikus.
 
 
Forrás: baon.hu
(2023.09.14.)