Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Öt magyar konzul is jelen lesz a Ferencváros-Fiorentina futballmeccs helyszínén

Öt magyar konzul is jelen lesz a Ferencváros-Fiorentina futballmeccs helyszínén csütörtökön Olaszországban, akik szükség esetén segítséget nyújthatnak a magyar szurkolóknak - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten. „Mindenkinek jó szurkolást, ferencvárosi győzelmet, és kevés bonyodalmat kívánok!”

A tárcavezető arról számolt be, hogy a labdarúgó Konferencia-liga csoportmeccsére 1876 jegyet adtak el a firenzei Artemio Franchi Stadion vendégszektorába.
 
Aláhúzta: nagyjából 300-350 ferencvárosi szurkoló szervezett keretek között, hat autóbusszal érkezik majd a helyszínre, a többiek egyénileg oldották meg az utazást.
 
"Szeretném tisztelettel jelezni a ferencvárosi szurkolóknak, hogy a stadionban és annak környékén, a mérkőzés helyszínén az olaszországi képviseleteinkről öt konzul lesz majd jelen, akik állnak a magyar szurkolók rendelkezésére szükség esetén" - emelte ki.
 
Szijjártó Péter tájékoztatása szerint bármilyen ügyes-bajos dolguk van vagy segítségre szorulnak a szurkolók, akkor a diplomatákat a +36 30 387 06 36-os ügyeleti telefonszámon lehet elérni. Hozzátette: "a telefonszám már él, egészen addig, amíg a ferencvárosi szurkolók Olaszországot el nem hagyják a mai éjszaka, illetve a holnap reggel folyamán."
 
"Mindenkinek jó szurkolást, ferencvárosi győzelmet, és kevés bonyodalmat kívánok!" - tette hozzá a tárcavezető.
 
 
Forrás: mti.hu
 (2023.10.05.)