Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Baranyi Krisztinát feljelentették a botrányos Facebook-borítóképe miatt

Hamberger Ádám, a Ferencváros vezérszurkolója egyebek mellett azt kérte a polgármestertől, hogy Hunyja le a szemeit, gondoljon azokra a fiatal büszke Ferencvárosi srácokra, akik 1956-ban életüket adták a HAZÁÉRT, a SZABADSÁGÉRT.

A rendőrséghez fordult a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István a ferencvárosi polgármester, Baranyi Krisztina október 23-i facebook-borítóképe miatt.
 
Ahogy beszámoltunk róla, Ferencváros polgármestere az 1956-os forradalom évfordulójának alkalmából Facebook-borítóképet cserélt.
 
A fotómontázson a forradalom jelképének számító lyukas zászló közepére a – vörös csillagot is magába foglaló – Magyar Népköztársaság címere van narancssárga cérnával „visszahelyezve”. 
 
Baranyi a bejegyzéshez tett hozzászólásában azt írta, hogy a kép Sípos Zoltán „Vissza” című alkotása és a 23. ARC kiállításra készült.
 
Hamberger Ádám, a Ferencváros vezérszurkolója egyebek mellett azt kérte a polgármestertől, hogy „Hunyja le a szemeit, gondoljon azokra a fiatal büszke Ferencvárosi srácokra, akik '56-ban életüket adták a HAZÁÉRT, a SZABADSÁGÉRT.”
 
Tényi István az ügyben ismeretlen elkövető ellen a 2012. évi C. törvény 335. §-ába ütköző, önkényuralmi jelkép használata vétség gyanúja miatt tett bejelentést.
 
 
Forrás: vadhajtasok.hu
(2023.10.25.)