Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Melegpornójáról ismert oldalon bukkantak rá Joe Biden öccsére

Joe Biden testvérének, Franknek meztelen szelfijére bukkantak egy melegpornó-oldalon. A fotót még 2018-ban töltötték fel a GuysWithiPhones.com oldalra, amikor Frank – aki régóta párkapcsolatban él női partnerével, Mindy Warddal – 64 éves volt. A szelfi tehát öt éve háborítatlanul elérhető...

Először a Marco Polo nevű jobboldali nonprofit szervezet bukkant rá, amely évek óta nyomoz a Biden család ellen állítólagos politikai korrupció és bűncselekmények miatt.
 
A DailyMail.com megkeresésére a 69 éves Frank elismerte, hogy ő a férfi a fotón, de tagadta, hogy ő tette volna fel a képet. “Nem vagyok hajlandó nyilatkozni. Engem ez a legkevésbé sem érdekel. Még csak meg sem néztem” – mondta Frank hétfő reggel, amikor floridai otthonában a felvételről kérdezték. “Biztosan feltörték a telefonomat” – tette hozzá. “Bármi leplezetlen kép Mindy és közöttem volt kommunikálva.”
 
“Tényleg nem szeretném így kezdeni a napomat” – mondta Frank. “Biztosan nem tettem ki sehova. Milyen messzire mennek el ezek a kretének? Miért érdekli őket egy 70 éves ember.”
 
Az elnök testvérének interneten keringő meztelen képe felvetheti a tágabb értelemben vett elnöki család zsarolásának lehetőségét – ami komoly nemzetbiztonsági fenyegetést jelent. Egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy bármely személy vagy csoport megpróbálta volna felhasználni a felvételt a Biden-kormány ellen.
 
Forrás: elemi.hu
(2023.10.29.)