Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Letiltották a bankszámláját, mert azt merte írni a zöldek elnökéről, hogy kövér

Szabad-e a politikusok külső megjelenését vita tárgyává tenni? - teszi fel a kérdést a WeltWoche. Hadmut Danisch blogger szerint igen. Végül is az öreg fehér embereket is szabad kritizálni - mondja. Egy cikkében részletesen kitért arra, hogy szerinte miért jogos Ricarda Lang (fotón) német zöldpárti vezetőt kövérnek nevezni.

A cikk Danisch reakciója volt a Welt főszerkesztőjének, Ulf Poschardtnak egy megjegyzésére, aki azt mondta, hogy a megjelenés nem lehet kérdés.
 
A blogger ezután azt írta, hogy "kifejezetten nyitva hagyja, hogy tanácsos és retorikailag sikeres-e Ricarda Langot egy rakás zsírnak nevezni". De alkotmányosan és szólásszabadságilag megengedhető volt, hogy ezt tegye.
 
Hadmut Danisch azóta többször is levelet kapott a német ügyészségtől. Büntetőeljárást akarnak indítani a ciprusi lakos ellen, mégpedig becsületsértés miatt. De ez nem elég. Időközben a Deutsche Bank megszüntette a blogger számláját, amelyre az olvasók adományait fogadta. A bankhoz intézett kérdései mindeddig megválaszolatlanok maradtak.
Egy biztos: a birtokában lévő dokumentumok szerint az ügyészség a nyomozás során számlainformációkat kért a Deutsche Banktól. Röviddel később elvesztette a hozzáférést a számlához.
 
Forrás:V4NA
(2023.10.29.)