Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


AZ ELLENZÉKET GÚZSBA KÖTI A DRÚZSBA

Majdnem behányt, olyan undor fogta el a hirtelen felismeréstől: milyen hazudós és felelőtlen is ez a Gyurcsány. A mostani momentumos szöveg, ugyanaz, mint a nagy SZDSZ hanta, a 'nem tudtam azt kérem, de most már mindent értek' hamis szövege. SZDSZ-módszer, SZDSZ-technika. Az SZDSZ annak idején mocskolta az MSZP-t, a nyilvánosság előtt kizárt a párttal és Horn Gyulával bármiféle megállapodást. Mi történt a háttérben? Miniszteri székeken osztozkodott és végül koalícióban kormányozott Horn Gyulával.
 
 
Majdnem behányt, olyan undor fogta el a hirtelen felismeréstől: milyen hazudós és felelőtlen is ez a Gyurcsány. Plusz gúzsba köti az ellenzéket. Pártja küldöttgyűlésén adta elő magát a Momentum Annácskája. Mert a Momentum népszerűségének mélyrepülésétől megijedt, hátha nem kap a párt elég szavazatot a jól fizető brüsszeli képviselőség folytatásához. Fenti megfontolásból javasolta dobni (kizárólag szóban) a DK-t, mint partnert, hát' hogyha nem tetszik a szavazóknak a lejátszott politikai figura, akivel eddig együtt futottak, akkor megvezetjük a szavazókat, kijelentjük, dobjuk a partnert. Pedig lehet, hogy az egykor őket kedvelő néhány tízezres tábor az elvszerű politizálást hiányolja. Csakhogy Annácskától és csapatkájától az elvszerű politizálás kb. Makó Jeruzsálem távolságra van.
 
Íziben tisztázom, nehogy a névazonosság miatt azt gondolják, hogy a rég nem látott Annácskáról, a playmate-ről van szó, aki szabad(os) foglalkozása ellenére is egy liliomos ártatlanság, egy foglalkozását vállaló, hiteles ember a jelenleg az ellenzéki pártvonalon működő hölgy(ek)höz képest. Megjegyzem pillanatnyilag a playmate követőinek száma bizonyára meg is haladja a momentumosokét. Szóval nem arról az önazonos Annácskáról van szó, hanem erről a másik Annácskáról, aki hányhat a küldöttgyűlésen, mint a lakodalmas kutya, attól még az ellenzéki forgószínpadot és az egész ellenzéket Gy. Ferenc uralja az ő Klárája árnyékkormányának vetett háttal.
 
Donáth Annácska ezt pontosan tudja, ebből eredően pont úgy hazudik, mint Gyurcsány. Amit mond, az a falra hányt borsó tipikus esete. Lepereg.
 
A mostani momentumos szöveg, ugyanaz, mint a nagy SZDSZ hanta, a 'nem tudtam azt kérem, de most már mindent értek' hamis szövege. SZDSZ-módszer, SZDSZ-technika. Az SZDSZ annak idején mocskolta az MSZP-t, a nyilvánosság előtt kizárt a párttal és Horn Gyulával bármiféle megállapodást. Mi történt a háttérben? Miniszteri székeken osztozkodott és végül koalícióban kormányozott Horn Gyulával.
 
czyla