Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A SVÁJCI BÉKECSÚCS OROSZORSZÁG NÉLKÜL CSAK EGY VISSZHANGKAMRA

Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter: a békecsúcs olyan lesz, mint egy visszhangkamra, ahol mindenki ugyanazt mondja, mert a másik oldalt nem hívták meg.

Ignazio Cassis svájci külügyminiszter kedden Bernben fogadta osztrák hivatali partnerét, és megerősítette, hogy Svájc csak a békefolyamat megindításaként tekint arra a júniusban tervezett konferenciára, amelyre Oroszország nem kapott meghívást.
 
Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter leszögezte, hogy a katonai semlegesség, nem jelent értéksemlegességét, majd arról beszélt, hogy „Ausztria támogatja a békekonferenciát, de ez a rendezvény olyan lesz, mint egy visszhangkamra, ahol mindenki ugyanazt mondja, mert a másik oldalt nem hívták meg, nem lesz ellenvélemény, és csak megtérítettekkel beszél az ember. Fontos lenne, hogy a globális Dél, különösen Kína, Brazília is India is részt vegyen, amely országok hangját meghallják Moszkvában.”
 
A svájci miniszter minderre annyit válaszolt, hogy nyílt kommunikációs csatornák vannak, és meglátják majd, hogy az érintettek miként fogják támogatni a konferenciát.
 
Forrás: news.at
(2024.04.23.)