Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


BRÜSSZEL FOLYTATJA VAKMERŐ PROVOKÁCIÓS, HÁBORÚS STRATÉGIÁJÁT

Petra Steger, az Osztrák Szabadságpárt európai ügyekért és sportért felelős szóvivője, EP-képviselőjelölt: korunk masszív háborúskodása valószínűleg a kubai rakétaválság óta a legsúlyosabb atomfegyverválsághoz vezet.


Az osztrák politikus az európai parlamenti választás kampánya előtt azokkal a külföldi pártvezetőkkel, miniszterekkel tárgyalt, akik a fontos európai kérdésekben egyetértenek az Osztrák Szabadságpárttal (FPÖ). Márciusban Szijjártó Péter magyar külügyminiszter látta vendégül.
 
Steger április 23-ai írását először az FPÖ honlapja közölte.
 
„Az Európai Unió háborús uszításában azok a politikusok, akik korábban Béke- táblával vonultak utcára, és akik még a katonai szolgálatot is megtagadták, most Európa gyermekeit egy olyan háborúba akarják belesodorni, amely nem az övék.
Hatvanmilliárd dollár az Egyesült Államoktól, az EU külügyminiszterei pedig nagy hatótávolságú Taurus rakéták szállítását fontolgatják. Emellett a NATO nemrég úgy döntött, hogy további légvédelmi rendszerekkel támogatja Ukrajnát. Ez a masszív háborúskodás valószínűleg a kubai rakétaválság óta a legsúlyosabb atomfegyverválsághoz vezet, és Brüsszel folytatja vakmerő provokációs stratégiáját. Példátlan ez a kardcsörgetés. Ahelyett, hogy minden nap szorgalmaznánk a tűzszünetet, amennyire csak tudjuk felfegyverezzük magunkat.”
 
 
 
Forrás: fpoe.at
(2024.04.23.)