Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


SICKRATMAN PÁLYATÁRSA

Nem értettem egyet a politikájával, beleeresztettem öt golyót - nyilatkozza a sajtónak Paizs Miklós, Sickratman, író, költő, patkányember pályatársa Jurij Cintula a „költő”. Ő az, aki előre megfontolt szándékkal készült a szuverenista szlovák miniszterelnök elleni gyilkosságra. Paizs Miklós – Sickratman – nem fegyverrel lőtt a neki politikailag nem tetszőkre, csupán szavakkal. Az ATV-ben a gyilkossági kísérlet okát mégis az Orbán-kormány durva kommunikációjával hozták összefüggésbe.


A legutolsó hír szerint, Robert Fico, Istennek hála túlélte a merényletet. Bár rendkívül súlyos az állapota. Minden jóérzésű embert mélyen megrendít, hogy ez itt, Európa szívében, és így megtörténhetett.
 
Az orvosok hosszú órákon keresztül küzdöttek azért, hogy az erőteljes, jó fizikumú miniszterelnök életét megmentsék, állapotát stabilizálják. Sajnos egy golyót még nem tudtak eltávolítani a testéből.
 
Mi imádkozunk és reménykedünk.
 
És ezekben a nehéz órákban arról értekezik két romlott bensejű, a nevüket sem vagyok hajlandó leírni, Rónai Egon bólogatása közben az ATV csatornáján, hogy a mai magyar kormány által gyakorolt verbális erőszak vezetett Fico szlovák miniszterelnök élete elleni brutális támadáshoz? Nem arról hallani tőlük, hogy ez egy aljas merénylet, egy kitervelt, direkt politikai gyilkosság! Óh, nem. Az Orbán-kormány miatt van az egész!
 
A fölbujtók még a háttérben lapulnak. Megvan a tettes, föltehetően egy globalista, megveszekedett barom, amúgy költő és biztonsági őr, aki nem skizofrén, egyáltalán nem bolond. Más szerecsenmosdatók, már tudni vélik, hogy korábban oroszbarát volt. De hát ugyanezek Robert Ficót is oroszbarátnak mondják, ahogy Orbánt is. Az egyik oroszbarát miért adna le öt lövést a másik oroszbarátra?  Putyin elnök pontosan fogalmazott, sem Fico, sem Orbán nem oroszbarátok, hanem nemzetbarátok, más szóval szuverenisták. Az elkövető pedig progresszív globalista, hiszen a választóvonal ez.
 
Szuverenista vagy globalista.
 
A drámai helyzetről a szintén globalista párosnak az ATV stúdiójában az Orbán-kormány kommunikációja jut eszébe. Hogy csúnyákat mondanak a Megafonosok. Azért. Mert a globalisták azok gáncs nélküliek. Nem ők kezdték a mocskos, bárdolatlan, trágár beszédet!
 
Sickratman (patkányember), alias Paizs Miklós író, zeneköltő, közönség előtti előadásában mikor is hangzott el, hogy kit mire ítél? Hogy volt az, mikor azt gajdolta az őrjöngő közönségének, hogy Orbán Viktort élve megnyúzni, Lovas Istvánt kiherélni, kibelezni, Kövér Lászlót lámpavasra kötni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni! És az összes Magyar Nemzet-est torkon rúgni!?

 
Fotó forrása: RTV Prievidza
 
Papolczy Gizella