Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A BRÜSSZELI VEZÉRKAR GONOSZSÁGA

A washingtoni mélyállamot alkotó establishment, és az általa irányított európai establishment, amely paradox módon fél évszázada még azt hirdette make love, not war (szeress, ne háborúzz), most fordítva ül a lovon.
Minden mozdulatával a háború irányába mutat. Direkt azt készíti elő. 


A jéghegy volt az, ami miatt elsüllyedt a Titanic, de persze kellett hozzá a kapitány rossz döntése, a kivitelezők, akik azt hazudták, biztonságos, elsüllyeszthetetlen a hajó, miközben a sikert hajhászó nyerészkedő befektetetők még az alapvető biztonságot garantáló konstrukciót is kispórolták az óceánjáró megépítésekor. Szóval számtalan hiba, plusz a pénzéhség és a bűnös felelőtlenség vezetett a tragédiához, amelyet csak utólag tárták föl.
 
Mondhatni, előre nem lehetett biztosan tudni. Mert ha tudták volna...etc. Ez ugyan nem mentség, de valamiféle magyarázat.
 
Azonban a most minket és az egész Európát fenyegető végzet, a HÁBORÚ, mindenki számára szinte látható, kézzelfogható közelségben van. Mégis a washingtoni mélyállamot alkotó establishment, és az általa irányított európai establishment, amely paradox módon fél évszázada még azt hirdette make love, not war (szeress, ne háborúzz), most fordítva ül a lovon. Minden mozdulatával a háború irányába mutat. Direkt azt készíti elő. Erre mi a mentség? Látják, tudják. És mégis nyomják. Ezerrel, ahogy a csövön kifér.
 
Keserűséggel töltött el a ma reggeli Orbán-interjú: mert úgy van, ahogy a miniszterelnök mondja: semmibe vesznek bennünket. Mi védjük Európa határait, s a brüsszeliták még hátba is lőnek bennünket. A Titanic hasonlatnál maradva, mintha a mentésében résztvevő legénységből a túlélőt végül vízbe fojtották volna.
 
AZ ORBÁN VIKTORRAL KÉSZÍTETT RÁDIÓINTERJÚT IDE KATTINTVA HALLGATHATJÁK MEG
 
Papolczy Gizella