Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


NOS, SZÁMOLJUNK?

Minek? A magyarok megmutatták Szent Margit Szigetén, 2024-ben, június 1-én.

Mi békepártiak legyünk büszkék, de ne legyünk elbizakodottak! Még egy hét nagyon kemény kampánymunka kell ahhoz, hogy jövő vasárnap papíron is megjelenjen a meggyőző kormánypárti szimpatizánsok, a béke híveinek számbeli fölénye. Ne legyünk kicsinyhitűek, de gőgösök sem, és tudjuk, hogy ott kell lenni a szavazófülkében június 9-én!

Nagy a magyarok tábora, igen nagy tömeg utasítja el a háborút. Azonban a Fidesz tábor demonstrálja vitathatatlanul a legerőteljesebben a béke iránti vágyát. Mivel Orbán Viktor minden erejével azon van, hogy a béke szigetének megőrizze hazánkat, a vidék Magyarországa hatványozottan rajong a miniszterelnökért. Hallottuk, láttuk azokat a hűséges, kedves embereket, akik messzi falvakból útra keltek ezen a szombaton, a szeszélyes időjárással mit sem törődve, hogy lássák, hallják, érintsék azt, akiben bíznak. A Margitszigeten olyan elemi erővel áradt a magyarok szeretete Orbán Viktor felé, hogy a sokat látott miniszterelnök szemében is egy pillanatra az öröm és a hála könnyét láttam megcsillani.
 
Megható volt. Biztató. Örömteli, de hatalmas a felelősség is, ami ebben a kiélezett helyzetben a kormányfőre hárul. Tapasztaljuk, hogy a globális fegyverlobbi nyomására az EU jelenlegi vezetői velünk, mint az egyik tagállammal kekeckednek, az EU-n kívüli Ukrajnát pénzzel tömik, azért, hogy minél tovább tartson itt a szomszédunkban a háború. Nemcsak bennünket akarnak legyűrni, de tönkre akarják tenni magát Európát is. Gazdaságilag, mezőgazdaságilag, iparilag, katonailag.
 
És Európa befogja a fülét, s nem őrül bele!
Tehát egy percig se higgyük el, hogy nem számít hány békepárti képviselő kerül ki Brüsszelbe! Nagyon is számít: a létünk a tét!
 
Előttünk, szavazók előtt a pálya!
 
Ajánlom szíves figyelmükbe Orbán Viktor Szent Margit Szigetén, 2024. június 1-én elmondott beszédét!
 
(KATTINTSON IDE!)

 
Fotó:Budapest, 2024. június 1. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetén a margitszigeti nagyréten 2024. június 1-jén. MTI/Koszticsák Szilárd


Papolczy Gizella