Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A TISZTÁNLÁTÁS KEDVÉÉRT - az nem pártpolitikai kérdés, hogy Karácsonynak mennie kellene

Ami az Ungár Péter és Vitézy tandemet illeti, az nincs kőbe vésve, hogy Vitézy megnyeri a választást! Tehát a Fidesz fővárosi listájának a vezetője maradt Szentkirályi Alexandra! Az egyik X-et oda tegyük, mert annak, hogy a közgyűlés összetétele milyen, a döntések meghozatalakor igen is van jelentősége!


Az nem pártpolitikai kérdés, hogy Karácsonynak mennie kellene.
 
Alig hiszem, hogy van olyan budapesti választópolgár, akinek ne lenne elege belőle, belőlük. Ahogy ez a tutyi mutyi határozatlan, mindig füllentő fazon megjelent a képernyőn, már kapcsoltam is tovább. Meghallgatásra sem tartottam méltónak, mert 5 hosszú éven át tapasztaltam, hogy az egymásközötti pozíció - és pénzosztogatás koordinálása volt az egyetlen feladata, ezzel volt elfoglalva. 5 hosszú éven át semmiért felelősséget nem vállalt, csak nyekeregett és a foghíját mutogatva mosolyogott, egy egyenes választ soha semmire még nem adott. Mint akit tényleg elütött a villamos.
Ő nem csak Budapest közlekedését tette tönkre, hanem a várost tette tulajdonképpen élhetetlenné. Ami a tegnapi ATV-s megjelenését illeti, az pedig maga volt a kabaré. Hülyét csináltak belőle. Kis kamaszok vihogtak mögötte és mutogatták a sugárveszély színvilágát idéző táblákat, hogy ez a mekegő muki itt előttük Karácsony, vagy mi.
 
Tehát az, hogy Karácsony lejátszott, nem kérdés, azonban több olvasónk, közeli ismerősünk, idős rokon, de elsőszavazós fiatal is érdeklődött, hogy mi a pálya? Mert bizonytalanok, azt kérdezik, hova, kire tegyük az X-et, Budapesten, amikor a főváros vezetéséről döntünk?
 
Nekik is elmondtam: őszintén sajnálom, hogy Szentkirályi Alexandra a főpolgármesteri jelöltségtől visszalépett, de tudomásul veszem. Ugyanakkor felhívom a figyelmét mindenkinek arra, hogy ami az Ungár Péter és Vitézy tandemet illeti, az nincs kőbe vésve, hogy Vitézy megnyeri a választást! Tehát a Fidesz fővárosi listájának a vezetője maradt Szentkirályi Alexandra! Az egyik X-et oda tegyük, mert annak, hogy a közgyűlés összetétele milyen, a döntések meghozatalakor igen is van jelentősége!
 
Papolczy Gizella