Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


GYURCSÁNY IDEGES

Elvtárs az élet harc, s a harc áldozatokkal jár, üzent a globalista helyosztó. A tollnokok, továbbá Soros úr elemző véleményformáló seregének apraja és nagyja már szaggatja is szanaszét Gyurcsány Ferencet az Apró-Dobrev hálózat föltuningolt oligarcháját.
 
Mindazok, akik eddig üdvözölték nagyszerű ötletét, hogy a saját, amúgy vérfagyasztó mosolyú feleségét nevezte ki miniszterelnöknek az árnyékkormányába. Mindazok, akik eddig – utasításra - magasztalták a DK-elnök pártépítő képességét és ajnározták a szakértőként körülötte sertepertélő, visszataszító alakokat, a helyosztótól negyed éve kaptak egy vadi új bumerángot, s most el akarják hajítani – Gyurcsányt – a régit.
 
Gyurcsány rosszul viseli, hogy el akarják hajítani. Pont most, mikor már kemény munkával, de végzett a versenytársakkal. Rúgkapál a boldogtalan, az elemzők meg azt firtatják: mi a baja?
 
Erről jut eszembe az egyszeri páciens esete, aki elmegy a dilidokihoz, hogy állapítaná már meg mi a baja, mitől nincs se éjjele, se nappala. A különleges diagnoszta hírében álló doki leülteti a pácienst egy asztal mellé, amelynek közepében egy bili fécesz gőzölög, majd egy hirtelen mozdulattal belecsap a bilibe. A páciens üvöltve fölugrik, próbálja letakarítani a szétfröccsent féceszt magáról. De doktor úr! Aprehendál.
 
Mire az orvos: Uram, maga ideges.
 
Hát ez lehet a fennforgás Gyurcsány esetében. A globalista helyosztó belecsapott a bilibe, szegény Gyurcsány ki se látszik a féceszből. Nem csoda, hogy ideges.
 
Papolczy Gizella