Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


ÉN NEM LESZEK A SZÜRKÉK HEGEDŐSE

Számomra nem indult meglepetéssel a hét, mert tudtam, hogy Orbán megvalósítja a tervét. Bár a lottó ötösöm lenne olyan biztos, gondoltam, amúgy le is írtam, mint az, hogy meg lesz a Patrióták Európáért frakció.
 
Arra, hogy ezt a nagyszabású tervet és annak megvalósítását az Orbánt gyűlölő tábor lekicsinyeli, mérget vettem volna. Az viszont örömmel nyugtáztam, ahogy Török Gábor elemző a fészbuk oldalán egyértelműen foglalt állást. A félreértés elkerülése végett kijelentem: szerintem Török a tisztességes, komolyan vehető elemző munka mellett állt ki. Állásfoglalásával, félek mégis magára haragítja azokat, akik kizárólag saját politikai ízlésük, meg nem valósult politikai vágyuk által vezérelve teszik közzé elemzésnek nevezett lekicsinylő, durva, sokszor egészen közönséges stílusú irományaikat.
 
Miről van szó? Orbán Viktor cselekedeteiről. Róla beszél a világ és mi is, mert ő szól hozzánk, állampolgárokhoz. Az a helyzet, hogy róla tudjuk: érdekli az emberek sorsa. Sajnos a magyarországi politikusgárda és hátországa szeret úszni az árral, magyarán mindig az éppen domináns szereplő véleményével, hatalmi érdekével, diktatórikus intézkedéseivel azonosul. Azért sajnos, mert ennek a megalkuvó, megfelelési kényszeres magatartásnak Magyarország mindig a kárát és sohasem a hasznát látta.
 
Amikor a Szovjetunió dominálta a magyar életet akkor számukra a szovjet vélemény volt megkérdőjelezhetetlen, most mióta az USA és az atlantistának nevezett, aköré csoportosulók dominanciája valósul meg, akkor az. A mai ellenzék elképesztően lusta és tehetségtelen. Plusz kizárólag önmagával foglalkozik. Saját belső bajaival szórakoztatja a nagyérdeműt, és kb. 2010 óta jósolja, hogy holnap, de holnapután biztos bukás vár Orbánra és kormányára. Most éppen a fönt körülírtak közül az egyik Oroszország „szakértő”, bizonyos Rácz András veti el a sulykot Orbán nemzetközi téren is kiemelkedő érdeklődéssel övezett békemissziója kapcsán. Persze a hadiszerencse forgandó, Török Gábor elemzése és a megállapítása, mint olyan, ennek tudatában korrekt és helytálló: ORBÁN VIKTOR BÉKEMISSZIÓJA SIKERSZTORI.
 
Orbánnak van víziója és a vízió mellett képessége is ahhoz, hogy amit eltervez, azt meg is valósítsa. Erősen drukkolok a csapatnak és
Adyval köszöntöm az újonnan alakult frakciót:
 
Röpülj, hajóm,
Ne félj, hajóm: Rajtad a Holnap hőse.
 
Szállani, szállani, szállani egyre,
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre.

...

Én nem leszek a szürkék hegedőse.

 
 
Papolczy Gizella