Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


AMIKOR AZ ÜLÉSPONT HATÁROZZA MEG AZ ÁLLÁSPONTOT

Egy hír margójára: Jens Stoltenberg októberben, 10 év után távozik a NATO főtitkári pozíciójából

Jens Stoltenberg: a titkosszolgálatoktól jó előre tudtuk, mi fog történni, többet is tehettünk volna.
 
 
A liberálfasiszta globalisták azt mondják: összeesküvés-elmélet, hogy a világot a globális cégek önző érdekei irányítják a maguk hasznára, az emberiség kárára. Az emberek pedig azt látják: nem elmélet ez, hanem éppenhogy ez sajna a gyakorlat.
 
Aki ezt kimondja, leírja, annak általában: annyi. Nyilván hülye, hiszen a saját szemének hisz, ez a kezdőcsomag, amit az illető a nyakába kap. Ha ettől nem retten vissza, akkor a sajtójuk kifigurázza, ordas hazugságokat terjeszt róla. Ha még ebből sem tanult, akkor jön a furkósbot: idegen-, cigány-, néger-, LMBTQ- és migránsellenes, fajtamegkülönböztető, antiszemita, és lehet, hogy titokban pedofil. Pedig csak békét akar, mint minden normális ember. Azonban ezt a gyakorlatot ismerve persze úgy a politikus, mint a bármifajta vezető, amíg hivatalt visel, addig a túlélésre játszik, magyarán, kiiktatja a józan eszét.
 
Mert, ha nem így lenne, akkor mire véljük Jens Stoltenberg, az októberben leköszönő norvég származású NATO-főtitkár hirtelen megvilágosodását? A FAZ neten megjelent nyilatkozata szerint a NATO-ban mindenki jó előre tudta, hogy ki fog törni az orosz-ukrán konfliktus, azonban nem tett senki semmit annak megakadályozása érdekében, sőt.
Pontosan tudta minden felelős döntéshozó, hogy tárgyalni kellene az oroszokkal. Vajon miért nem ez történt? Most is sejti a szegény norvég, hogy rossz amit csinálnak.
 
Kérdezem: tesz valamit a NATO a háború eszkalálódása ellen? Nem, megint éppen ellenkezőleg cselekszik: olajat önt a tűzre.
De aki arra a következtetésre jut, hogy a háborús héják lobbija, saját zsebének tömése érdekében dönti pusztulásba a világot, na az nyilván az összeesküvés-elmélet rabja.
 
Papolczy Gizella