Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


SEMMI KÖZÜNK HOZZÁ

Hiába csipog Vadai, ostoba és egyben aljas poĺitikai szándék által vezérelve, megint fölöslegesen. Eminens érdekünk a határozott visszautasítás, amennyiben bele akarnak bennünket keverni a nagy valószínűséggel Izrael által végrehajtott terrortámadásszerű akcióba.

Hiszen a tajvaniak által említett magyarországi kft semmiféle gyártókapacitással nem rendelkezik. Ha és amennyiben ránk akarják kenni, ez ellen a nemzet biztonsága okán tiltakoznunk kell, körömszakadtáig. Mert nem szeretnénk semmiféle válaszcsapásszerű támadás célpontjai lenni. Bár a raklapfinomságú Vadai Ágnes az eltűnőfélben lévő Gyurcsány-párt tagja az egész világon fellelhető fedésben dolgozó izraeli cégekről úgy beszél, mintha éppen nekik lenne valami ismerete a dologról. Ha példának okáért a bolgár szálról tudnak valamit, jó lenne, ha vallanának. Persze lehet, hogy a feltűnési viszketegség mozgatja a vörösre festett száját.
 
Ahogy arról a Világgazdaság is beszámolt, egészen szokatlan és egyben rendkívül félelmetes titkosszolgálati akciót hajtott végre Izrael Libanonban és egyes hírek szerint Szíriában is. A Moszad, a zsidó hírszerzés és a zsidó hadsereg, az IDF közös csapása során ezernyi feltételezett terroristát akart likvidálni egy eddig nem látott megoldással: a személyi hívóikat, az úgynevezett csipogóikat robbantotta fel eddig nem teljesen tisztázott módon, egyszerre, egy időben.
 
Az izraeli akciót kifejezetten a Hezbollah fegyvereseire szabták, az eredménye pusztító. Az X-re tömegével kerülnek ki videók a zsúfolásig megtelt libanoni kórházakból, ezeken az látható, hogy akiknél felrobbantak a csipogók, súlyos kéz-, fej- és hasi sérüléseket szenvedtek.
 
Lázban tartja a nemzetközi közvéleményt a Libanonban és Szíriában végrehajtott borzalmas titkosszolgálati akció. Nemrég a magyar kormányzat megtörte a csendet. A Politico Kovács Zoltán X-bejegyzését idézi. Ebben kijelentette, hogy „nem Magyarországon gyártották a Libanonban a Hezbollah elleni merénylethez használt személyhívókat”.
 
Az MTI közli, hogy Firasz Abjád libanoni egészségügyi miniszter szerint 2750 és 2800 közé tehető az incidens sebesültjeinek száma, a halálos áldozatok száma pedig 22-re nőtt. A robbanásokban egy 8 éves kislány és egy 11 éves fiú életét vesztette. Elmondása szerint a szemsérülés a leggyakoribb, a kórházakban eddig 460 szem- illetve arcműtétet végeztek el, és több sérültnek amputálni kellett valamelyik ujját vagy karját.
 
szerk.